Miért nem alapozhat Mo a minőségi és bio élelmiszerekre félkész és kész feldolgozott termékekre sokkal jobban?
Sokszor hallom hogy minden országnak az előnyeit kell kihasználni. Ahogy azt is hogy a minőség amivel igazán lehet fejlődni. Nos Mo-nak van egy mangalicája, ami orvosilag bizonyítottan sokkal egészségesebb mint bármely más sertés, és aki már evett az tudja hogy sokkal finomabb is. Van egy szürke marhánk, ami szintén hasonló.
De még egy utolsó paradicsom is összehasonlíthatatlanul finomabb. Ma amikor a kész és félkész ételek korát éljük, miért nem lehet ezzel is foglalkozni. Az ist azért írtam mert nem csak ezzel kell természetesen foglalkozni, de ez is egy lehetőség. Mi is kihasználhatnánk a globalizált multi világot, hiszen megfelelő marketinggel sokat kamatozna. Előbb csak a multik hazai forgalmazása, és ha megfelelő marketinggel segítenénk a multikat akkor az egész Eu-ban elterjedne. Szóval nem az a lényeg hogy a magyar húst vagy zöldséget próbáljuk eladni elsőnek.
Fordítsunk, és előbb a kész/hűtött és fagyasztott, vagy félkészt, és akkor hamarabb megvennék az alapanyagot, akár drágábban is. És nem csak az Eu a világ, lehetne keletre is terjeszkedni. Ezt nem tudják leutánozni mert magyar. El kellene árasztani a mi adottságainkkal az egész világot nemzetiszínű termékekkel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!