Pontosan milyen termékekre is vonatkozna majd a chips adó? Úgy tudom a cúkrozott termékekre pl: űditők, colák akkor a sűteményekre is?
Figyelt kérdés
2011. jún. 28. 19:53
1/28 anonim válasza:
Igen, pedig ennyi erővel a sok túlsúlyos embert is megadóztathatnák ezzel a súlyukkal arányban. Hány dagadt tehenet lehet látni, ahogy tömi magába a kaját! szörnyű!
Ezek sokkal inkább hajlamosak a keringési, egyéb betegségekre (már ha tényleg az egészségügyet támogatják ezzel az adóval)
2/28 anonim válasza:
És hány pajzsmirigybeteget, veleszületetten cukorbeteget, hormonproblémától elhízottat, egyéb, nem a túltápláltság miatt kövér embert is lehet látni, te agyoniskolázott első válaszoló!Adóztassuk meg őket is?Akkor legyen már végre hülyeség adó is, rád férne a hozzád hasonlókra és azokra is, akik ezt a hamburgeradónak becézett újabb zsebmetszést kitervelték.
3/28 anonim válasza:
Nyilvánvaló, hogy a túlsúly hajlamosít a cukorbetegségre. Csak tessék megadóztatni, persze súlyával arányosan. Magyarán, amennyivel több rajta a felesleg, annyit fizessen. szinte 100% hogy ő fog orvoshoz járni ilyen-olyan keringési problémákkal, nem pedig én.
Nem a hamburgeradót, meg ilyen marhaságokat kell kitalálni, hanem ésszerű gondolkodásmenetet!
4/28 anonim válasza:
Vezessük be ismét a súlyadót - csak most ne gépkocsikra, hanem emberekre :-D
5/28 anonim válasza:
Egyébként a kövér ember is fizet adót, ugyanis áfa van a termékeken, agyatlanok.Tehát, minél több élelmiszert vesz, annál több áfát, meg egyéb bizbasz adót fizet, ami a termékeken van.És fizet TB -t is, tehát a saját pénze is bőven benne van az esetleges szívbajának a kezelésében.Gondolkozni luxus?
6/28 anonim válasza:
De ha már szükség van erre a hamburgeradóra, akkor ne mi igyuk meg a levét! Hagyják a cukros kajákat békében, menjenek rá a túlsúlyra!
7/28 anonim válasza:
Valaki azt megmagyarázná, hogy miért csak 5 forint adó/liter van az üdítőitalokon, míg a fagyi 100 ft/kg? szerintem a kóla legalább olyan káros mint a fagyi, ha nem károsabb.
8/28 anonim válasza:
Bégessetek csak rá a hamburgeradóra, meglátjuk, hogy fogtok örülni neki, mikor az élelmiszerek 99%-án hamburgeradó lesz, mert cukor szinte mindenben van.És tudjuk, hogy ha népnyúzásról van szó, akkor magyarázat mindenre van...
9/28 anonim válasza:
Majd csinálnak külön munkatábort a túlsúlyosaknak is, ott ledolgozzák...
10/28 A kérdező kommentje:
Ez a hamburger adó egy ujabb őkőrség! A lényeg minél több pénzt vegyenek ki az emberek zsebéből! Az egész egy elhibázott baromság! Szoktam sűteményt vásárolni mert szeretem, de nem vagyok kövér! Sportolok (kerékpár , futás) de a kormány úgy állitsa (hiszi) , hogy aki sűteményt vesz vagy kolát iszik az kövér vagy beteg. (fizessen adót) Mindenki ivott már kolát evett sűtit akkor mindenki kövér?
2011. jún. 28. 21:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!