Magyarországon csak roma kisebbség van?
Ha felvetődnek az etnikai kérdések, mindig csak a cigányokról hallani. Bűnözés, segélyezés, integrálás.
A német kisebbséget nem akarja beintegrálni senki sem a társadalomba?
ma 18:43
Érdekes, tőlem egyszer kértek cigit, mondtam, hogy nem dohányzom mindenféle arc nélkül, erre előjött a kés. Az esetek többségében már a bicskával kezdtek, hogy azonnal adjam át a telefonom, különben megb*sznak, és halálra késelnek. Szó szerint így. Az a piszok nagy szerencsém, hogy gyorsan futok. Mióta orvosira járok, tartok magamnál gázspray-t, és a szikém is mindig kézközelben van. Velem ne szórakozzon egyetlen cigány sem, csak azért, mert gyengébb magyar lány vagyok.
ma 18:51
teljes mértékben egyetértek
"Próbáljon meg beilleszkedni, de te eltöröd a kezét majd kéred a sót..."
Mivel töröm el a kezét?
azzal, hogy nem szeretem, ha kirabolnak?
te tényleg troll vagy bzmeg! -.-
Szerintem az eléggé alapvető dolog,hogy nem rabolok ki másokat. Érdekes van akinél ezt nem kell kérni...
Menj a fenébe, idióta!
ma 18:53
Hát bűnözők mindenhol vannak, és ha tényleg igaz ami írtál, akkor sajnálatos az eset. De ugye nem lenne megbocsáthatóbb az eset ha egy fehérgalléros csapat rabolt volna ki?
ma 18:56
Az egy hasonlat volt te! Minden cigány kirabolt már? Még a csecsemők is? Mert akkor tényleg van okod azt mondani, hogy a cigányok kiraboltak...
"Kíváncsi vagyok, hogy a helyükben ti hogy történet ki a szegénységből ha senki sem ad munkát és mindenki elfordul tőletek."
ennyit erről.
nem kötelező bűnözni. ha van olyan, aki tud sz@r körülmények között is tanulni,akkor ez nem kifogás.
Továbbá a putrisodás már nem olyan mértékű, mint anno.
Nézz csak körül közösségi oldalakon,hogy szegínek hol élnek.
ennyit erről.
hatásosabb lett volna a szívszorító monológod, ha jobban egyezik a valósággal :)
"Minden cigány kirabolt már? Még a csecsemők is?"
Aki megpróbált kirabolni, az volt csecsemő is valamikor :)
Tehát csak akkor van jogom az önvédelemhez vagy bármihez, ha az adott népcsoport minden tagja 100%-an bűnöző?
Nem hinném...
Nézz már körül kicsit a való életben is.
A cigánybűnözés kifejezés, pedig még a Kádár-korszak egyik terménye...
ja de most biztos panelproli vagyok,mert Kádár-rendszerrel példálóztam...
ma 18:59
Téged csak egy roma akart kirabolni és nem az összes, csak egy rabolta ki a családotokat és nem az összes. Szóval akkor hol a cigánybűnözés?
ma 19:02
Ki mondta, hogy nincs jogod az önvédelemhez? Ha megtámad egy cigány én leszek az első aki hátúról fejbe vágja. Ahhoz kell 100%os bűnözés egy népcsoportban, hogy általánosításod helytálló legyen.
Nem azért vagy proli, mert kádárral példálóztál, hanem, mert káromkodással fejezted ki magad, de ez már más dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!