Magyarországon csak roma kisebbség van?
Ha felvetődnek az etnikai kérdések, mindig csak a cigányokról hallani. Bűnözés, segélyezés, integrálás.
A német kisebbséget nem akarja beintegrálni senki sem a társadalomba?
"Az csak egy kis polgárpukkasztás volt a sok panelprolinak"
Ez fölöttébb érdekes, mert állítólag a Fideszpolgáripárt :)
Fideszesként Fideszeseket pukkantgatsz?
Megnyugtatlak a "panelprolik" között is van értelmiségi.
Magyarország leghíresebb, nemzetközileg is elismert matematikusa panelban lakik...
Továbbá jócskán találni prolit a Fidesz szavazóbázisában is...
"Sajnálom kedves KISZ urak ez a véleményem...
"
Iagzán befejezhetnéd ezt, ugyanis a Fideszesek között is van jócskán egykori KISZ tag
"Ha a gyereknek korán (tizenévesen) el kell kezdeni dolgozni,"
Ezen felröhögtem
"dolgoztatnátok cigányt?"
Persze, de ha lopna, csalna, ugyanúgy kirúgnám, mint egy magyart...
ma 17:49
Panel prolinak én azokat nevezek akik segélyen tengődnek, és minden állami lépésnél megjegyzik (névtelenül az interneten), hogy "bezzeg kádár" meg "ez is az én pénzemből megy". Mellesleg a polgár és a panelpatkány között van némi különbség, vagy ha nincs, én kérek elnézést.
ma 17:49
Az ilyen hozzászólásoknál kinyílik a bicska a zsebemben. Hogyan lehet az, hogy a rokonom, aki hihetetlen mély szegénységben élt, mindenféle támogatás nélkül ki tudott törni?? Pedig dolgozott az iskola mellett, mégis kitűnőre érettségizett (pedig a szülei nem tudták támogatni), és végzett mérnökként? És hiába voltak szegények, mindig rend volt a portájukon. A cigányoknak RENGETEGFÉLE ösztöndíj van mind általános iskolában, mind gimnáziumban, mind az egyetemen. Ingyen kapják a tankönyvet, az ebédet. Mi kell még? Ne fogja senki a szegénységre a primitív viselkedést, mert ezzel azokat gyalázza, akik szegény létükre normális életet élnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!