Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem unalmas már nektek Orbán...

Nem unalmas már nektek Orbán Viktoral kapcsolatos értelmetlen, idétlen lejárató kérdések ezen az oldalon?

Figyelt kérdés
2011. jún. 25. 18:24
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
34%

"Az állami szférában dolgozók nem a szívem csücskei", mert velem szemben nem végeznek termelő munkát."

Még buta is vagy!

Tanár, orvos, rendőr sem hasznos, termelő munka ugye? :)

Mert

2011. jún. 25. 22:34
 32/47 anonim ***** válasza:
Kár volt regisztrálnod. Így is sok ostoba van a gyk-n.
2011. jún. 25. 22:35
 33/47 anonim ***** válasza:
72%
"Aki maga erejéből gazdagodott meg LEGÁLIS úton attól én nem sajnálom." Ezzel most nagyot nőttél a szememben, még ha valószínűleg ez téged nem igazán fog meghatni. Kedves 50 % - os válaszoló, engem a közel 50 évemmel 20 éves emberek ócsárolnak itt sokszor, hogy itt minden rossz, meg menjek a p...ba a véleményemmel, de nem szokott izgatni. Szerintem itt azon emberek írogatnak a legtöbbet akik tele vannak gyűlölettel, és ha valaki elégedett életről számol be azt már ki is irtanák a legszívesebben. Annyiban adok igazat az előttem írónak hogy valóban kevesebb munkalehetőség van mint ahány aktív dolgozó ember lenne, de a Fidesz éppen ezen próbál változtatni, nem egyszerű feladat. A most megkötött Kínai megállapodásról meg még nem szeretnék nyilatkozni, ezt még ki kell jobban vesézni, meg szerintem majd az idő dönti el hogy helyes lépés volt e. A minimálbér meg sajnos szintén nem igazán emelhető, de ez sem a Fidesz hibája. Az hogy én ilyen magas fizetéseket adok a dolgozóknak az azért van mert külföldi a partnerem és egyedi amit kitaláltam, ráadásul nagy a kereslet rá külföldön. Meg nem az a típus vagyok aki nem veszi emberszámba a szakembereit.
2011. jún. 25. 22:35
 34/47 anonim ***** válasza:
34%

"Kár volt regisztrálnod. Így is sok ostoba van a gyk-n."

Hát nem én vagyok párts*ggnyaló és nem én reklámozom magamat. :)

Erősen kétséges, hogy itt én lennék az ostoba, nem én pocskondiázom a munkanélkülieket. :)

Mondjuk én a helyedben ezt nem is tenném ,te vagy itt a nagy főnök, ugye? :)

2011. jún. 25. 22:38
 35/47 anonim ***** válasza:
Az előttem lévőt a 22:19 - esnek szántam, csak közben jött pár válasz................
2011. jún. 25. 22:38
 36/47 anonim ***** válasza:

Nem azt írtam, hogy nem hasznos.

Nem a szivem csücskei, mert a fizetésüket a termelő munkát végzőknek kell kitermelni.

Egyébként mindegyik szakmáról lehetne külön regélni.

Menj aludni inkább, sületlenség van az irományod nélkül is.

2011. jún. 25. 22:39
 37/47 anonim ***** válasza:
34%

A válasz írója 40%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 22:35

Kínával kapcsolatban egyetértünk!

2011. jún. 25. 22:39
 38/47 anonim ***** válasza:
100%
Akkor jó. Sok mást meg úgysem tudsz rólam, ha csak most regisztráltál.
2011. jún. 25. 22:42
 39/47 skiny1204 ***** válasza:
Nyugi emberek,szerintem már nem igazán a témát feszítgetitek...
2011. jún. 25. 22:44
 40/47 anonim ***** válasza:

"Nem szeretem őket, de azt mondom, hogy ne irigykedj rájuk, mert te is lehetnél az ő helyükben és akkor persze nem így beszélnél."

Hát velem jobban járnátok mert én középfokú végzettséggel sem vagyok ekkora üresfejű s@ggfej mint ezek...

2011. jún. 25. 22:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!