"Az állami szférában dolgozók nem a szívem csücskei", mert velem szemben nem végeznek termelő munkát."
Még buta is vagy!
Tanár, orvos, rendőr sem hasznos, termelő munka ugye? :)
Mert
2011. jún. 25. 22:34
32/47 anonim válasza:
Kár volt regisztrálnod. Így is sok ostoba van a gyk-n.
2011. jún. 25. 22:35
33/47 anonim válasza:
"Aki maga erejéből gazdagodott meg LEGÁLIS úton attól én nem sajnálom." Ezzel most nagyot nőttél a szememben, még ha valószínűleg ez téged nem igazán fog meghatni. Kedves 50 % - os válaszoló, engem a közel 50 évemmel 20 éves emberek ócsárolnak itt sokszor, hogy itt minden rossz, meg menjek a p...ba a véleményemmel, de nem szokott izgatni. Szerintem itt azon emberek írogatnak a legtöbbet akik tele vannak gyűlölettel, és ha valaki elégedett életről számol be azt már ki is irtanák a legszívesebben. Annyiban adok igazat az előttem írónak hogy valóban kevesebb munkalehetőség van mint ahány aktív dolgozó ember lenne, de a Fidesz éppen ezen próbál változtatni, nem egyszerű feladat. A most megkötött Kínai megállapodásról meg még nem szeretnék nyilatkozni, ezt még ki kell jobban vesézni, meg szerintem majd az idő dönti el hogy helyes lépés volt e. A minimálbér meg sajnos szintén nem igazán emelhető, de ez sem a Fidesz hibája. Az hogy én ilyen magas fizetéseket adok a dolgozóknak az azért van mert külföldi a partnerem és egyedi amit kitaláltam, ráadásul nagy a kereslet rá külföldön. Meg nem az a típus vagyok aki nem veszi emberszámba a szakembereit.
2011. jún. 25. 22:35
34/47 anonim válasza:
"Kár volt regisztrálnod. Így is sok ostoba van a gyk-n."
Hát nem én vagyok párts*ggnyaló és nem én reklámozom magamat. :)
Erősen kétséges, hogy itt én lennék az ostoba, nem én pocskondiázom a munkanélkülieket. :)
Mondjuk én a helyedben ezt nem is tenném ,te vagy itt a nagy főnök, ugye? :)
2011. jún. 25. 22:38
35/47 anonim válasza:
Az előttem lévőt a 22:19 - esnek szántam, csak közben jött pár válasz................
2011. jún. 25. 22:38
36/47 anonim válasza:
Nem azt írtam, hogy nem hasznos.
Nem a szivem csücskei, mert a fizetésüket a termelő munkát végzőknek kell kitermelni.
Egyébként mindegyik szakmáról lehetne külön regélni.
Menj aludni inkább, sületlenség van az irományod nélkül is.
2011. jún. 25. 22:39
37/47 anonim válasza:
A válasz írója 40%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:35
Kínával kapcsolatban egyetértünk!
2011. jún. 25. 22:39
38/47 anonim válasza:
Akkor jó. Sok mást meg úgysem tudsz rólam, ha csak most regisztráltál.
2011. jún. 25. 22:42
39/47 skiny1204 válasza:
Nyugi emberek,szerintem már nem igazán a témát feszítgetitek...
2011. jún. 25. 22:44
40/47 anonim válasza:
"Nem szeretem őket, de azt mondom, hogy ne irigykedj rájuk, mert te is lehetnél az ő helyükben és akkor persze nem így beszélnél."
Hát velem jobban járnátok mert én középfokú végzettséggel sem vagyok ekkora üresfejű s@ggfej mint ezek...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!