Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyesek miért állnak hadilábon...

Egyesek miért állnak hadilábon a tényekkel?

Figyelt kérdés

Simon Perez kijelentette, hogy felvásárolják többek között Magyarországot PONT

Ezen mit lehet félremagyarázni? Mit lehet máshogy gondolni?

A kérdés inkább az, hogy miért nem hívatták be az izraeli nagykövetet? Miért nem hívtak össze nemzetbiztonsági tanácsot?

Helyette ment a cinkos hallgatás, meg a félremagyarázás. De ezen nincs mit félremagyarázni. Miért teszik páran mégis ezt?

2011. jún. 16. 11:05
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:

A válasz írója 43%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 11:36

Forrás? Mert én pont ellenkezőleg olvastam. Még véletlenül sem lehet félrehallásról beszélni aszerint a héberül tudó szerint, akinek a cikkét olvastam.

2011. jún. 16. 12:19
 12/40 anonim ***** válasza:
11%
Régebben járt ide egy izraeli, én tőle hallottam és még sok mást is. Szerintem egy helyi lakos jobban tudja a helyzetet, mint néhány önjelölt tényfeltáró...
2011. jún. 16. 12:33
 13/40 A kérdező kommentje:

Ja, hogy egy izraelitől hallottad :DDDDDDDDDDDDdddd

Inkább ne írtad volna ezt le :D Hát igen, ő aztán biztos egy elfogulaltlan, objektív forrás :DDDDDDDDDDDd besz@arok :DDDDDDDDDDDDDd

2011. jún. 16. 12:37
 14/40 A kérdező kommentje:
Felpontozlak, mert tényleg jót nevettem ezen :D:D
2011. jún. 16. 12:38
 15/40 anonim ***** válasza:
50%
Hát sajnálom, hogy számodra az objektív és elfogulatlan, habzószájú zsidózást jelent, én ilyen idióta lennék én is lefostam volna a bokámat.
2011. jún. 16. 12:38
 16/40 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam, hogy azért nem jó forrás mert zsidó, hanem azt, hogy egy izraeli ember, aki jelen esetben zsidó, szerinted nem a saját népe/országa érdekében fogja a tényeket változtatni?
2011. jún. 16. 12:42
 17/40 anonim ***** válasza:
Hát nem úgy tűnt mintha hazudozna. Írásai nem voltak ellentmondásosak, ellenben valakivel...
2011. jún. 16. 12:43
 18/40 A kérdező kommentje:
Ha Anglia államfője jelentette volna ki ezt, akkor nem egy angol kizárólagos véleményére támaszkodnék. Érted már? Mert persze egyből habzó szájú zsidózó lettem, mert a logikádat megelőzte a gyűlölet.
2011. jún. 16. 12:45
 19/40 A kérdező kommentje:
Hát nem is, tudod mit, az ilyenért nem is kár, te hidd azt, amit tőle hallottál. Csak ne próbáld már egyetlen és igaz dolognak beállítani azt, ami ilyen gyenge lábakon áll. Azzal kezdted a mondandód, hogy az amit én állítok, az tévedés. Gondoltam, legalább egy cikket vagy egy nyelvtani cáfolatot bemutatsz. Erre, te hallottad valakitől akit egyébként nem is ismersz, meg hát amúgy ő érintett is az ügyben, meg hát miért hazudna... vicc :D
2011. jún. 16. 12:48
 20/40 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, a Gázai segélyhajó "megtámadását" követően is sokan beszéltek itt palesztin népirtásról, pedig köszönőviszonyban nem volt vele ami ott történt.
2011. jún. 16. 12:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!