Gyurcsány vagy Orbán könyve a jobb?
Mindkettőt elégetheted, ugyanis semmi hasznosat, vagy szórakoztatót nem fogsz találni bennük valószínűleg.
Nem szoktam könyvet úgy megítélni, hogy nem olvastam bele, vagy nem olvastam el, de ennél a két embernél kivételt teszek!
Inkább olvass valami mást.
Orbán könyve a jobb, Gyurcsányé a bal... (na ez nem volt jó...)
Szóval szerintem ha nem akarod, hogy nagyon félrevigyenek, akkor MINDKETTŐT olvasd el, vagy EGYIKET SE. És ha mindkettőt elolvasod, akkor kellő kritikával találd meg mindkettőben azt, ami reális, és igaz - ez általában valahol a két nézőpont között van.
Tudod a politika az emberek befolyásolásának tudománya, és mindketten (Orbán is, Gyurcsány is) tagadhatatlanul igen nagy hatással, befolyással volt és van az emberekre. Vigyázz, hogy egyiknek se higgy vakon, mindkettejüket kellő kritikával szemléld. És majd ha mindkét álláspontot ismered, csak utána próbáld levonni a következtetéseket.
Pedro
A Rejtő jó ötlet, zöld kezet a kollégának aki először írta. :)
Nagyjából a valóságalapjuk is annyi lehet mint P. Howard műveinek. :P (bár egyiket sem olvastam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!