Ki jobb és miért? Gyurcsány vagy Orbán
Én régen hittem, hogy Orbán a jobb. Aztán hittem, hogy Gyurcsány sem olyan rossz. de rájöttem hülye voltam.
Most Orbán sem csinál semmit, eddig semmivel sem értett egyet, de amikor ő tehetett volna valamit csak csendben volt.
Csalódtam.
Szerintem nincs már értelme Gyurcsánnyal És Orbánnal szenvedni, a komplett bagázst le kéne cserélni és egy normálisat összehozni.
Bajnaiban sem bízok egyébként. Én valahogy nem tudok benne bízni, pedig szeretnék.
Egyik tizenkilenc,a másik egy híján húsz.
Viktor szépen végigaszisztálta Fleto tevékenységét.Semmit nem tesz,folyton csak szájkaratézik.
Gyurcsány és Orbán is rátermett, eszes, határozott, karizmatikus ember.
Orbán a saját és többnyire a magyar társadalom javára használja a képességeit, Gyurcsány a saját javára és többnyire a magyar társadalom ellen használja a képességeit, ez a fő különbség, és ez jelentős.
A társadalom érdekeit egészében persze senki sem tudja megjeleníteni, mert a nagycsaládosok és a kiscsaládosok érdekei ütköznek, az aktív dolgozók és az inaktív ellátottak érdekei is kibékíthetetlenek. A kép ezért nem fekete-fehér.
Aki Orbánra szavaz, az a nagycsaládosok és az aktívak érdekében szavaz, a társadalom jövőjét pedig ezek a csoportok képviselik.
Hangsúlyozom, hogy nem a név számít: hívhatják Gyurcsánynak is azt a vezetőt, aki a nagycsaládosok és az aktívak érdekeit jeleníti meg, és én rá fogok szavazni.
A többi olyan, mint Vitéz László és az Ördög harca, biztos emlékeztek még a palacsintasütőre és a harsány előadásra. Ennek vagyunk tanúi évek óta. A fél ország szerint Orbán az ördög, a másik fele szerint Gyurcsány. Szerintem egyik sem, mindkettő okos, tehetséges, és valaki érdekében dolgozik. Ki-ki válassza azt, akiről úgy gondolja, hogy érte...
Egyértelműen Orbán.
**egy Jobbik-szimpatizáns**
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!