Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyetértetek a nők 40 év...

Egyetértetek a nők 40 év munkaviszony utáni korkedvezményes nyugdíjával?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy már szerepelt ilyen kérdés, de egyszerűen nem értem, hogy ez miért csak a nőkre vonatkozik. Akkor ez nem diszkriminatív? A nők születéskor várható élettartama Magyarországon amúgy is csaknem 10 évvel magasabb a férfiakénál, és még ez a kedvezmény is őket illeti meg. Mindenhol azt olvasom, hogy nincs a nemek között egyenjogúság, a nők hátrányban vannak stb. Hát ez az intézkedés nem azt bizonyítja, hogy haznákban a "gyengébb nem" el lenne nyomva.
2011. jún. 11. 19:26
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:

"gy képzetlen jól kinéző nő és egy u.olyan ffi közül a nő az akinek nagyobb esélye van normális munkát találni."

De ugyanazért a munkáért kevesebb fizetést kap, csak mert nő!

Ennyire tájékozottak vannak itt a GYK-n? ez aggasztó...

2011. jún. 11. 21:24
 32/42 anonim ***** válasza:

"Tele vannak a hírdetőoldalak olyan hirdetésekkel ahová csak nőket vesznek fel, de olyat, hogy férfit keresünk még egyet sem láttam, mert az már diszkriminatív lenne"

Talán nem a hostess és egyéb álláshirdetéseket kéne nézned és demagóg hülyeségeket nyomatni :)

2011. jún. 11. 21:25
 33/42 anonim ***** válasza:

"ugyanis valakinek ELŐ KELL TERMETENI EZT A PÉNZT amiből a szociális juttatásokat finanszzírozzák,"

ja, akár rendvédelmiseknek is! Ugyanis ők is dolgoznak, fafej! Tehát krvára nem tudhatod, hogy a te kis adód mire megy el....

2011. jún. 11. 21:29
 34/42 anonim ***** válasza:

"De nekem ÍGY IS EZ VAN mert én nem vagyok rendőr, se nő."

Hát az eddigi szövegeid alapján nekem b*zinak tűnsz...

2011. jún. 11. 21:31
 35/42 anonim ***** válasza:

"De ugyanazért a munkáért kevesebb fizetést kap, csak mert nő! "

Ezt melyik feminista magazinból olvastad? E manapság egyáltalán nem így van. A kvalifikációnak megfelelő a fizetés nem függ attól, hogy az illető neme milyen. Holott a nőkkel szemeben jellemzően kevesebb elvárás van egy adott munkahelyen mint a ffi kollégától.

2011. jún. 11. 21:35
 36/42 anonim ***** válasza:

"Az, hogy a cigányokat utálom még értem,"

Aha tehát még rasszista is vagy gratula.

"de a nőket miért?"

Mert sokszor ugyanaz a haszonleső, másokon élősködő bagázs, akiknek csak JOGAI vannak amikhez feltétlenül ragaszkodik, de KÖTELEZETTSÉGEI nincsenek, vagy azokra sz@rik.

Amúgy mind a cigányokból, mind a nőkből, csak az ilyen típust utálom, a többit nem.

2011. jún. 11. 21:39
 37/42 anonim ***** válasza:

"Te b*zi vagy?

ilyent senki nem írt! Ki mondta, hogy dögölj meg?

Hogy lehet ennyire gyűlölni a nőket?"

Nekem spec. az jön le, hogy te vagy az aki gyűlölködik...

2011. jún. 11. 21:43
 38/42 anonim ***** válasza:

"Ezt melyik feminista magazinból olvastad? E manapság egyáltalán nem így van. A kvalifikációnak megfelelő a fizetés nem függ attól, hogy az illető neme milyen."

Nézz már utána

[link]

Isteneeeem.

Nem csak feministákból áll a világ, te világ hülyéje!

Egyébként komolyan kérdezem: hetero szexuális vagy?

2011. jún. 12. 17:51
 39/42 anonim ***** válasza:

"Mert sokszor ugyanaz a haszonleső, másokon élősködő bagázs, akiknek csak JOGAI vannak amikhez feltétlenül ragaszkodik, de KÖTELEZETTSÉGEI nincsenek, vagy azokra sz@rik. "

Ne hazudj, mert hiteltelenné tesz! Ez a szöveg sajnos hazugság. Méghozzá már olyan szintű, hogy szerintem csak trollkodsz itt!

2011. jún. 12. 17:53
 40/42 anonim ***** válasza:

"Nekem spec. az jön le, hogy te vagy az aki gyűlölködik..."

Hát pedig nem én bélyegeztem meg kollektíven a nőket stb.

A cigányozást sem én kezdetem, ez a szöveg pedig, hogy "én csak azokat utálom" baromi hihető az eddigi hozzászólásaid alapján...

2011. jún. 12. 17:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!