Egyetértetek a nők 40 év munkaviszony utáni korkedvezményes nyugdíjával?
"gy képzetlen jól kinéző nő és egy u.olyan ffi közül a nő az akinek nagyobb esélye van normális munkát találni."
De ugyanazért a munkáért kevesebb fizetést kap, csak mert nő!
Ennyire tájékozottak vannak itt a GYK-n? ez aggasztó...
"Tele vannak a hírdetőoldalak olyan hirdetésekkel ahová csak nőket vesznek fel, de olyat, hogy férfit keresünk még egyet sem láttam, mert az már diszkriminatív lenne"
Talán nem a hostess és egyéb álláshirdetéseket kéne nézned és demagóg hülyeségeket nyomatni :)
"ugyanis valakinek ELŐ KELL TERMETENI EZT A PÉNZT amiből a szociális juttatásokat finanszzírozzák,"
ja, akár rendvédelmiseknek is! Ugyanis ők is dolgoznak, fafej! Tehát krvára nem tudhatod, hogy a te kis adód mire megy el....
"De nekem ÍGY IS EZ VAN mert én nem vagyok rendőr, se nő."
Hát az eddigi szövegeid alapján nekem b*zinak tűnsz...
"De ugyanazért a munkáért kevesebb fizetést kap, csak mert nő! "
Ezt melyik feminista magazinból olvastad? E manapság egyáltalán nem így van. A kvalifikációnak megfelelő a fizetés nem függ attól, hogy az illető neme milyen. Holott a nőkkel szemeben jellemzően kevesebb elvárás van egy adott munkahelyen mint a ffi kollégától.
"Az, hogy a cigányokat utálom még értem,"
Aha tehát még rasszista is vagy gratula.
"de a nőket miért?"
Mert sokszor ugyanaz a haszonleső, másokon élősködő bagázs, akiknek csak JOGAI vannak amikhez feltétlenül ragaszkodik, de KÖTELEZETTSÉGEI nincsenek, vagy azokra sz@rik.
Amúgy mind a cigányokból, mind a nőkből, csak az ilyen típust utálom, a többit nem.
"Te b*zi vagy?
ilyent senki nem írt! Ki mondta, hogy dögölj meg?
Hogy lehet ennyire gyűlölni a nőket?"
Nekem spec. az jön le, hogy te vagy az aki gyűlölködik...
"Ezt melyik feminista magazinból olvastad? E manapság egyáltalán nem így van. A kvalifikációnak megfelelő a fizetés nem függ attól, hogy az illető neme milyen."
Nézz már utána
Isteneeeem.
Nem csak feministákból áll a világ, te világ hülyéje!
Egyébként komolyan kérdezem: hetero szexuális vagy?
"Mert sokszor ugyanaz a haszonleső, másokon élősködő bagázs, akiknek csak JOGAI vannak amikhez feltétlenül ragaszkodik, de KÖTELEZETTSÉGEI nincsenek, vagy azokra sz@rik. "
Ne hazudj, mert hiteltelenné tesz! Ez a szöveg sajnos hazugság. Méghozzá már olyan szintű, hogy szerintem csak trollkodsz itt!
"Nekem spec. az jön le, hogy te vagy az aki gyűlölködik..."
Hát pedig nem én bélyegeztem meg kollektíven a nőket stb.
A cigányozást sem én kezdetem, ez a szöveg pedig, hogy "én csak azokat utálom" baromi hihető az eddigi hozzászólásaid alapján...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!