Nem kéne visszaszerezni Erdélyt vagy Felvidéket?
Szerintem nagyon kéne!
Jogosan a mi területeink és jogtalanul vették el tőlünk őket.
Vannak olyan részek ahol 100%-os magyar többség van több száz kilóméteren keresztül.
A magyarellenes törvények és a magyarok háttérbe szorítása nagyon felhúz engem!
Ha egyetértetek velem akkor lécci adjatok normális válaszokat. [Egyébként lenne valami elképzelésetek, hogy hogyan kellene csinálni ezt.]
Előre is köszi!
"avarok, szkíták, türkök egy is ugyanazon nép" – Kifelejtetted a sumérokat, szanszkritokat, párthusokat, etruszkokat, és keltákat...:) Ha már Szaniszló urat követed, legyél pontos.
Na EZ illene be a humor-kategóriába:) Már várom, hogy a holdlakók utódainak és örököseinek is mikor kezdenek el minket, magyarokat tartani a túlművelt szélütött széljobbosok.:)
"És olyan szépen keverted a királyok vérvonalát a köznép vérvonalával, gyönyörű érvelés" - A köznéppel sincs másképp, nehogy azt hidd. Eleve már a honfoglalás alatt sem volt a köznép "magyar", hanem szláv, hiszen a honfoglalás-kor "előkelő" és "köznépi" sírjai között egyértelmű genetikai különbséget mutattak ki.
Mellesleg: Tatárjárás, rémlik? Ország lakosságának 40%-a elpusztult. Kiket hívtak be? Jászokat, kunokat, déli és északi szlávokat, németeket, bolgárokat.
Törökvész? Megint csak szlávok, svábok, német zsidók, románok betelepítése.
Nézz végig egy töri atlaszon, és meglátod: egyetlen pontja sincs Magyarországnak, ami legalább(!) kétszer ne lett volna már az idők folyamán teljesen(!) újranépesítve.
"gondolom azt akartad mondani, hogy a mai magyarok már nem is magyarok..." - Genetikailag egyértelműen nem. A géntérképünk szerint semmiben sem különbözünk a ma lengyelektől, horvátoktól...
Különben még mindig 165-170 centis, sárgás bőrű (de legalábbis törökösen barnás), széles arcú, fekete hajú emberek lennénk.
Ezzel szemben ma Magyarországon mindenféle ember megtalálható: barna, fekete, szőke és vörös hajú; kék, barna, zöldszemű; göndör és egyenes hajú; magas és alacsony; kreol és fehér bőrű, stb.
ma 18:17
A szkíta-hun-magyar azonosság bizonyított. A rovásírástól kezdve a krónikásainkig mind azt bizonyítja hogy a magyar fajú nép nem 895-ben járt először a Kárpát-medencében. A sumér dologban nem vagyok tájékozott nem mondhatok véleményt hiszen nem vagyok a téma szakértője. Én csak azt javasolnám neked hogy a helyedbe a magyar szakértők érveit nagyobbra tartanám mint a holmi felbérelt Habsburg-firkászokat.
Persze, bizonyított. Ahogy az is, hogy Jézus magyar volt. Nem tudtad? Egy halom "megmondó" videót találsz erről a youtube-on...
A szkiták iráni népek, míg a magyarok türkök. A szkíták indo-iranidok antropológiailag, míg a magyarik turanidok. Kedves honfitársam, a helyzet az, hogy a genetikai, antropológiai, nyelvészeti bizonyítékok cáfolják a LEGJOBBAN a szkíta-hun baromkodást. Nem különb a románok dákó-román agyszüleményétől. Csak ez "magyar", ezért ezt szeressük...
"hiszen nem vagyok a téma szakértője." - ezt mondanod se kell.
Erdélyt és a Felvidéket csak úgy tudnánk "visszaszerezni", ha az ott élő magyarok elkezdenének szaporodni, mint a nyulak. 1 gyerek/év 20 éven keresztül, így 2 emberből(szülők) lesz 20 gyerek. Ők is tovább csinálják.
Így 20 éven belül a Szlovákiában, és Erdélyben élő magyarság száma 2 millióról 20 millióra emelkedne (5 Felvidék, 15 Erdély).
Csak így lenne reális esély arra, hogy visszakerüljön hozzánk a két említett terület.( Miután megnyeri egy ottani magyar párt a választásokat, fidesz szerűen a saját embereit teszi be mindenhova, majd átadja Magyarországnak a területeket.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!