Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem kéne visszaszerezni...

Nem kéne visszaszerezni Erdélyt vagy Felvidéket?

Figyelt kérdés

Szerintem nagyon kéne!

Jogosan a mi területeink és jogtalanul vették el tőlünk őket.

Vannak olyan részek ahol 100%-os magyar többség van több száz kilóméteren keresztül.

A magyarellenes törvények és a magyarok háttérbe szorítása nagyon felhúz engem!

Ha egyetértetek velem akkor lécci adjatok normális válaszokat. [Egyébként lenne valami elképzelésetek, hogy hogyan kellene csinálni ezt.]

Előre is köszi!

2011. jún. 9. 15:23
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
46%

"Katonai téren a magyar katona nem alkalmas harcra - csak arra, hogy Afganisztánban részegen karambolozzon."

Azért egy kicsit több tiszteletet az elhunytaknak!

2011. jún. 9. 18:19
 22/43 anonim ***** válasza:
38%

Amit magyar ész, erő és verejték tartott meg ezer éven át az nem kerülhet senkiházi népek kezébe. Én a mindent vissza elv híve vagyok de jelenleg csak etnikai revízióra van esély ebbe beletartozna a bécsi döntések által kijelölt terület +Bánát, Brassó környéke, Pozsony környéke ezzel egyelőre megelégednék később ki kell használni a lehetőségeinken hogy egy újabb rög térjen vissza az ősi honba.

A nemzetiségeket ki kell űzni saját földjükre mert az hogy valahova betolakodtak 2-300 éve az nem azt jeleni hogy az övék lesz. Természetesen Rákóczi népe, a vendek és hűséges tótoknak nem esne bántódásuk sőt elképzelhetőnek tartok egy Ruszin területi autonómiát is de azok akik pár éve még magyarokat fejeztek le ne számítsanak kegyelemre.

2011. jún. 9. 18:41
 23/43 Pro Patria ***** válasza:
26%
"A nemzetiségeket ki kell űzni saját földjükre mert az hogy valahova betolakodtak 2-300 éve" - Mi nem ugyanezt csináltuk 895-ben?
2011. jún. 9. 18:58
 24/43 anonim ***** válasza:
54%
Lehet, hogy jó lenne, de szerintem sokkal fontosabb lenne először a meglévő területeket rendbe hozni.
2011. jún. 9. 19:08
 25/43 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem ennek az egésznek úgy lenne értelme hogy meggyőzük

Európa nagy részét a saját igazunkról még hogy nem is az egész Erdélyt meg Felvidéket legalább azokat a részeket

amin többségében magyarok laknak.

2011. jún. 9. 20:13
 26/43 anonim ***** válasza:

""A nemzetiségeket ki kell űzni saját földjükre mert az hogy valahova betolakodtak 2-300 éve" - Mi nem ugyanezt csináltuk 895-ben?""

Azért van különbség aközött hogy mi idejövünk és önerőből elfoglaljuk, és aközött hogy betelepülnek és idegen hatalmak nekik adják a földet.

De én amúgy semmilyen területet nem követelnék vissza, egyrészt mert esélytelen, másrészt mert jönne velük annyi kisebbség hogy nem érné meg.

2011. jún. 9. 20:36
 27/43 Pro Patria ***** válasza:
22%
"Azért van különbség aközött hogy mi idejövünk és önerőből elfoglaljuk, és aközött hogy betelepülnek" - Igen, az egyik véres, a másik békés. Mellesleg a honfoglalók se találkoztak nagy ellenállással.
2011. jún. 9. 21:40
 28/43 anonim ***** válasza:
53%

"Mi nem ugyanezt csináltuk 895-ben?"

Ez jó XDDD

Beleférne valami humorosba.

Komolyra fordítva a szót: NEM! Mi csak visszatértünk oda honnan elindultunk avarok, szkíták, türkök egy is ugyanazon nép ezt a Bizánci források is említik ahogyan az írásos leletek tatárlakán vagy a szkíta aranykincs Nagyszentmiklóson. Amúgy is az amerikaiakat szerinted érdekli hogy az indiánok előttük voltak ott?

2011. jún. 9. 22:12
 29/43 anonim ***** válasza:

"Amit magyar ész, erő és verejték tartott meg ezer éven át" Szent Ég!

Szerinted mégis hány (száz) féle nemzetiség keveredett ebben az ezer éves időszakban? Kezdve az Árpádokkal, akik István után már jó százalékban németek... Aztán ugye tatárok, törökök, szlávok, svábok, stb. és még isten tudja, hányan... :)

2011. jún. 10. 08:56
 30/43 anonim ***** válasza:

"jó százalékban németek"

Mert István közvetlen leszármazottjai uralkodtak még háromszáz évig? Segítek, nem, Vazulé. De ha még Istváné is, akkor is természetes dolog, hogy külföldi hercegnőket vettek feleségül a királyok, a politikán túl így Európa minden népének véréből került a magyar király ereibe, mint nagyhatalmi státuszban lévő királyság királyába. De férfi ágon 1301-ig, leányágon kisebb megszakításokkal 1490-ig olyan uralkodott, akinek az őse Árpád, illetve Atilla volt.

És olyan szépen keverted a királyok vérvonalát a köznép vérvonalával, gyönyörű érvelés, gondolom azt akartad mondani, hogy a mai magyarok már nem is magyarok...

2011. jún. 10. 10:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!