Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem kéne visszaszerezni...

Nem kéne visszaszerezni Erdélyt vagy Felvidéket?

Figyelt kérdés

Szerintem nagyon kéne!

Jogosan a mi területeink és jogtalanul vették el tőlünk őket.

Vannak olyan részek ahol 100%-os magyar többség van több száz kilóméteren keresztül.

A magyarellenes törvények és a magyarok háttérbe szorítása nagyon felhúz engem!

Ha egyetértetek velem akkor lécci adjatok normális válaszokat. [Egyébként lenne valami elképzelésetek, hogy hogyan kellene csinálni ezt.]

Előre is köszi!

2011. jún. 9. 15:23
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
81%

Vissza "kéne", de beszélni könnyű, cselekedni nehéz. A kanapé forradalmárok ilyet nem csinálnak.

Ha lesz rá esély, akkor ragadjuk meg, de ne szítsunk felesleges konfliktusokat.

2011. jún. 9. 15:43
 12/43 anonim ***** válasza:
18%
Nem.
2011. jún. 9. 15:43
 13/43 anonim ***** válasza:
43%
Pont ez kell az országnak: még pár millió román cigány!
2011. jún. 9. 15:51
 14/43 anonim ***** válasza:
70%

Tökéletesen igaza van a ma 15:34 írónak.

Végül is mi kell neked? A terület vagy a magyarok akik ott élnek?Mert ugye nem mindegy..Én nem vágyom arra hogy minden visszakerüljön,ugyan minek? A még nagyobb munkanélküliség miatt? Vagy az emberek nem kellenek csak a föld? Mégis hogy gondoltad??

2011. jún. 9. 15:52
 15/43 anonim ***** válasza:
74%
Annyit mondok erre, hogy majd kinövöd. Természetesen gondoltam, h fogalmad sincs az adott területek demográfiájáról. Jó tegyük fel háborút indítunk érte, nyerünk. 1 millió magyar 80000 szlovák meg 500000 román áldozat. Ezután pedig a románok és szlovákok csinálnák azt, hogy nem, nem soha! száz év múlva ők támadnának és sorolhatnám. Nem is beszélve a folyamatosan kisebbségi sorban élő emberek helyzetéről. Gondolod ez megérné? Te feláldoznád ha nem is magad de a majdani fiad, unokád életét egy ilyen körforgásnak? Nem volna egyszerűbb lemondani azokról a területekről cserébe a széleskörű autonómiájért? Ez volna a legjobb a külhoni magyaroknak is. Szerintem...
2011. jún. 9. 16:06
 16/43 anonim ***** válasza:
53%
Nem értem, mit agonizáltok még mindig ezen a h.lye területszerzésen. Mivel lenne jobb neked, ha visszaszereznénk? semmivel. Így is mehetsz oda amikor akarsz...
2011. jún. 9. 16:18
 17/43 tetris ***** válasza:
59%

Ez csak háború útján lenne lehetséges, az meg nem hiányzik senkinek. És bizony, ha megszállnának minket a Romániában élő, magukat magyarnak valló cigágnyok, hát az meg aztán pláne nem hiányzik.

Sajnálom én is az elveszett területeket, a haza határain kívül rekedt honfotársainkat, de a történelem kerekét nem lehet visszafelé forgatani.

2011. jún. 9. 16:42
 18/43 anonim ***** válasza:
54%
De, ezzel mindenki jobban járna. Minden felvidéki és minden erdélyi, nemzetiségtől függetlenül.
2011. jún. 9. 16:46
 19/43 anonim ***** válasza:
44%

Vegyél be nyugtatót, azzal jobban jársz!

Miért csépled mindig a visszaszerzést?

Ha meg ezen jár az agyad, akkor biztos azt is tudod, hogy a "fejletlen, lemaradt" területekkel te mit tudnál csinálni és ez mibe kerülne - léci írd le, mert kíváncsivá tettél. Köszi.

2011. jún. 9. 17:21
 20/43 Pro Patria ***** válasza:
47%
Nem unjátok még a 100+1 ugyanilyen kérdést GYK-n?...
2011. jún. 9. 17:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!