Nem kéne visszaszerezni Erdélyt vagy Felvidéket?
Szerintem nagyon kéne!
Jogosan a mi területeink és jogtalanul vették el tőlünk őket.
Vannak olyan részek ahol 100%-os magyar többség van több száz kilóméteren keresztül.
A magyarellenes törvények és a magyarok háttérbe szorítása nagyon felhúz engem!
Ha egyetértetek velem akkor lécci adjatok normális válaszokat. [Egyébként lenne valami elképzelésetek, hogy hogyan kellene csinálni ezt.]
Előre is köszi!
Vissza "kéne", de beszélni könnyű, cselekedni nehéz. A kanapé forradalmárok ilyet nem csinálnak.
Ha lesz rá esély, akkor ragadjuk meg, de ne szítsunk felesleges konfliktusokat.
Tökéletesen igaza van a ma 15:34 írónak.
Végül is mi kell neked? A terület vagy a magyarok akik ott élnek?Mert ugye nem mindegy..Én nem vágyom arra hogy minden visszakerüljön,ugyan minek? A még nagyobb munkanélküliség miatt? Vagy az emberek nem kellenek csak a föld? Mégis hogy gondoltad??
Ez csak háború útján lenne lehetséges, az meg nem hiányzik senkinek. És bizony, ha megszállnának minket a Romániában élő, magukat magyarnak valló cigágnyok, hát az meg aztán pláne nem hiányzik.
Sajnálom én is az elveszett területeket, a haza határain kívül rekedt honfotársainkat, de a történelem kerekét nem lehet visszafelé forgatani.
Vegyél be nyugtatót, azzal jobban jársz!
Miért csépled mindig a visszaszerzést?
Ha meg ezen jár az agyad, akkor biztos azt is tudod, hogy a "fejletlen, lemaradt" területekkel te mit tudnál csinálni és ez mibe kerülne - léci írd le, mert kíváncsivá tettél. Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!