Szerintetek meddig húzza Orbán? Ugyanazt csinálja mint Mergyó, és még kiskirály is akar lenni. Szerintetek?
Orbán meg fog bukni. Ilyen arroganciával nem lehet tartósan kormányozni, és vannak olyan kérdések, amiket nem fog tudni megoldani (pl. cigánykérdés).
Amúgy meg régen volt egy vicc: Mi a különbség Isten és Medgyessy között? Isten nem akar Medgyessy lenni.
(Remélem, jól írtam Medgyessy nevét).
Hát ugyanezt a viccet el lehetne sütni Orbánnal is.
Szerintem...
2014-ben is a Fidesz fog nyerni, de a 2/3 még a határon túli importszavazók és a kétségbeesett bebetonozási kísérlet (választókerületek átrajzolása, minden bizottság 100% narancsfej, választási törvény módosítása stb.) mellett sem lesz meg.
2018-ra magára talál az ellenzék, illetve egy, ma még ismeretlen mérsékelt baloldali párt fog tarolni. Nem 2/3-dal, de kormányra kerül. A Fidesz ugyanott folytatja a megvénhedt és egyre paranoiásabb Orbánnal, ahol 2002-ben: elcsalták a választásokat, kiütötték alólunk a nyerget, most csak Magyarország számít, alapítsatok polgári köröket, tüntessetek, lázítsatok, bojkottáljatok, tűzzétek ki a kokárdát, mi vagyunk az igazmagyarok, a többi hazátlan panelproli, blablabla
2019-ben egy merész húzással fogja magát Orbán ki(ny)írni: a költségvetés bojkottja után bábjával, a mindig lojális Schmitt lakájjal feloszlatja a Parlamentet, és új választással vissza akarja kaparintani a kormányzást. Ekkor kitör a forradalom, amelynek nagyon csúnya vége lesz...
<covenant>:
Ez azért kicsit delejes, különösen a vége. Van még abból a cuccból amitől ilyeneket lehet jövendölni? :P
Szerintem Orbán meg fog bukni. 2022-ben, de lehet, hogy már 2018-ban.
"Ugyanazt csinálja mint Mergyó"
Medgyessyre gondolsz? Ideje, hogy kicsit utánanézz, mit csinált Megyó, hülyeségeket írkálnod ugyanis fölösleges. Javaslat keresőszóra: kétszer száznapos program.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!