Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ezt hogy gondoljátok?

Ezt hogy gondoljátok?

Figyelt kérdés
hazafele jövet a moziból az utcán hozzám jött pár hajléktalan, odaadtam nekik az összes zsebpénzem ami kéznél volt és az ennivalót meg üdítőt, de nem hiszem el hogy a magyar társadalom az ilyen súlypontra ért, hogy nem képesek ezeknek a szegény embereknek segíteni, nekem ''nagyon nagy mázlim van'' mondta unokatesóm, mert ún. gazdagabb családból származom, aminek nem látom az értelmét, én segítenék ezeken a szegény embereken de még nagyon fiatal vagyok és nem tudok mit tenni és a legjobban attól félek, hogy én is az leszek, de sokan mondják hogy ez lehetetlen mert az édesapámra ütöttem mindenben stb. stb. de én nem tudok ezekkel a gondolatokkal aludni, azért írom meg ezt a kérdést most este 11-kor mert most sem tudtam aludni!! kérlek segítsetek mit tegyek?
2011. jún. 6. 22:55
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
44%

A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:51

Végigkérdeztél minden hajléktalan, hogy ilyen "pontosan" megbecsülted az arányokat?

2011. jún. 7. 00:03
 12/38 anonim ***** válasza:
19%

Te meg ne kussolj le csak mert nem értesz egyet azzal amit én gondolok.Amúgy visszatérve a korábbi válaszomra gondolom azon húztad fel magad ennyire, hogy azt írtam hogy nem kell azért annyira sajnálni őket mint a kérdező(aludni se tud), de azt meg elkerülte a figyelmed hogy azt is írtam hogy nem azt mondom hogy ne legyünk velük emberségesek.

De pl. volt 2-3 éve asszem a fókuszban is egy riport erről, soknak még alkalmi munkát is találtak de azt is b*szta elvégezni.

A 90 meg lehet hogy kicsit túlzó, de minimum 70-80.

2011. jún. 7. 00:08
 13/38 anonim ***** válasza:
49%
Nem kérdeztem végig, elég rájuk nézni hogy mennyire igénytelenek és már tudni is lehet hogy miért lettek hajléktalanok.Hajléktalan és hajléktalan között is van különbség.
2011. jún. 7. 00:10
 14/38 anonim ***** válasza:
63%

"azt is írtam hogy nem azt mondom hogy ne legyünk velük emberségesek. "

Ahhoz képest te 90%-ukról előbb biztosan állítottad, hogy miért lettek hajléktalanok, majd megváltoztattad a véleményed, most már csak 70-80...

Itt nem arról van szó, hogy kinek mi a véleménye, hanem, hogy mi a valós helyzet...

Te az eddigi beírásaidban tanúbizonyságot adtál róla, hogy lövésed nincs a kérdésről.

2011. jún. 7. 00:11
 15/38 anonim ***** válasza:
63%

"elég rájuk nézni hogy mennyire igénytelenek és már tudni is lehet hogy miért lettek hajléktalanok.Hajléktalan és hajléktalan között is van különbség.

"

Önmagadnak mondasz ellent.

Legyél már igényes és szerezz munkát az utcáról, vagy egy tömegszállásról, jó? Ha pedig van köztük különbség miért állítod ennyire biztosan, hogy a többség olyan, mint amilyennek leírtad?

2011. jún. 7. 00:12
 16/38 anonim ***** válasza:
49%
Amúgy pl. Nyugat Európában is vannak hajléktalanok pedig ott nem volt rendszer váltás...
2011. jún. 7. 00:15
 17/38 anonim ***** válasza:
29%

Milyen ellentmondás?

A különbség a ~80%-alkesz,munkakerülö stb..- és a ~20%-adósságspirál,körülmények szerencsétlen alakulása, de törekszik kitörni ebből az állapotból van-.

2011. jún. 7. 00:18
 18/38 anonim ***** válasza:
29%

"ebből az állapotból van-."

javítva:

ebből az állapotból-között van.

2011. jún. 7. 00:19
 19/38 anonim ***** válasza:
45%

A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 00:18

Két teljesen más időszakot akarsz összehasonlítani, ebből is látszik a témához az inkompetenciád.

Ja és Nyugaton szerinted nincs munkanélküliség?

Itt a munka elvesztésén van a hangsúly, nem az adott politikai rendszeren...

-.-

2011. jún. 7. 00:24
 20/38 anonim ***** válasza:
24%

Ha mindenki hajléktalan lenne aki elvesztette a munkáját akkor a a világ fele hajléktalan lenne.Vitatkozhatunk, csak épp semmi értelme.Túl naívak vagytok ahhoz hogy megértsétek hogy nem minden ember igényes annyira hogy biztosítsa saját maga számára akár a legszerényebb életkörülményeket is.

De ti hajléktalan szakértők engem tartotok csököttnek, de csináljatok egyszer egy közvélemény-kutatást, a nagy részük(NEM MINDENKI!) az értelmes kommunikációra se lesz képes mert hajléktalanként is az összekoldult pénze nagy részét piára költi.

2011. jún. 7. 00:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!