Ezt hogy gondoljátok?
A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:51
Végigkérdeztél minden hajléktalan, hogy ilyen "pontosan" megbecsülted az arányokat?
Te meg ne kussolj le csak mert nem értesz egyet azzal amit én gondolok.Amúgy visszatérve a korábbi válaszomra gondolom azon húztad fel magad ennyire, hogy azt írtam hogy nem kell azért annyira sajnálni őket mint a kérdező(aludni se tud), de azt meg elkerülte a figyelmed hogy azt is írtam hogy nem azt mondom hogy ne legyünk velük emberségesek.
De pl. volt 2-3 éve asszem a fókuszban is egy riport erről, soknak még alkalmi munkát is találtak de azt is b*szta elvégezni.
A 90 meg lehet hogy kicsit túlzó, de minimum 70-80.
"azt is írtam hogy nem azt mondom hogy ne legyünk velük emberségesek. "
Ahhoz képest te 90%-ukról előbb biztosan állítottad, hogy miért lettek hajléktalanok, majd megváltoztattad a véleményed, most már csak 70-80...
Itt nem arról van szó, hogy kinek mi a véleménye, hanem, hogy mi a valós helyzet...
Te az eddigi beírásaidban tanúbizonyságot adtál róla, hogy lövésed nincs a kérdésről.
"elég rájuk nézni hogy mennyire igénytelenek és már tudni is lehet hogy miért lettek hajléktalanok.Hajléktalan és hajléktalan között is van különbség.
"
Önmagadnak mondasz ellent.
Legyél már igényes és szerezz munkát az utcáról, vagy egy tömegszállásról, jó? Ha pedig van köztük különbség miért állítod ennyire biztosan, hogy a többség olyan, mint amilyennek leírtad?
Milyen ellentmondás?
A különbség a ~80%-alkesz,munkakerülö stb..- és a ~20%-adósságspirál,körülmények szerencsétlen alakulása, de törekszik kitörni ebből az állapotból van-.
"ebből az állapotból van-."
javítva:
ebből az állapotból-között van.
A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:18
Két teljesen más időszakot akarsz összehasonlítani, ebből is látszik a témához az inkompetenciád.
Ja és Nyugaton szerinted nincs munkanélküliség?
Itt a munka elvesztésén van a hangsúly, nem az adott politikai rendszeren...
-.-
Ha mindenki hajléktalan lenne aki elvesztette a munkáját akkor a a világ fele hajléktalan lenne.Vitatkozhatunk, csak épp semmi értelme.Túl naívak vagytok ahhoz hogy megértsétek hogy nem minden ember igényes annyira hogy biztosítsa saját maga számára akár a legszerényebb életkörülményeket is.
De ti hajléktalan szakértők engem tartotok csököttnek, de csináljatok egyszer egy közvélemény-kutatást, a nagy részük(NEM MINDENKI!) az értelmes kommunikációra se lesz képes mert hajléktalanként is az összekoldult pénze nagy részét piára költi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!