Nekem olyan dolgok jöttek le, hogy milyen jó lenne darabokra szedni Franciaországot, Szlovákiát, Romániát.
Ezek az országok arra nem gondolnak, hogy ezt a dolgot velük is megtehették volna, amikor a mai napig bántják a kis országunkat.
Állítsuk vissza Trianont FUCK YEAH!!!
Jah hogy jönne vele annyi szlovák,román,horvát,szerb és Ukrán hogy relatív kisebbségbe kerülnénk, tényleg rohadt jó lenne.
A képen szereplő országok kb nemzetállamok, míg Magyarország akkoriba nelég messze állt ettől az állapottól, ma meg még távolabb vagyunk ettől.
El kell fogadni, lehet jobban is jártunk még így, így legalább nemzetállam lettünk.
Szomorú, de ez az igazság.
"Lol, Németországnak a náci Németország (Grossdeutschland) térképét tették be. Ennyit ezekről az agyhalott széljobber nacionalistákról. Kicsit se nácik, áhhh nem!"
Az a legszánalmasabb, amikor a hülye hülyéz le másokat. A térképen szereplő Németország az I. VH-s Német Császárság, nyilván azért, mert Trianon is az I. VH után történt.
Grossdeutschland tartalmazta Sziléziát, a Szudéta-vidéket Ausztriát és később teljes Csehországot majd a mai Lengyelország egy részét is. Véletlenül sem lehet összetéveszteni.
ma 23:18 vagyok
javítva:relatív kisebbség helyett azt akartam írni hogy még az 50%-ot se értük volna el.
Kedves 23:18!
Egy valamit elfelejtesz, hogy színmagyar területeket is elvettek.
Trianont részben a magyar nézeteknek köszönhetjük!
Valamit nagyon elfelejtünk, elszlovákosítást, elrománosítást, elköltöztetést és terror-t kellett átélniük a határon túli magyaroknak.
EZ AZ ami az igaz magyar szíveket bántja. Nem a terület!
Szóval azokat a szép országokat a képen elnézve úgy nézzük, hogy azokon a területeken is hasonló terror történhet a területvesztéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!