Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek erről a képről?

Mi a véleményetek erről a képről?

Figyelt kérdés
[link]
2010. okt. 27. 15:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
XD
2010. okt. 27. 15:39
 2/12 anonim ***** válasza:
79%
Hát kb most ez van.
2010. okt. 27. 16:27
 3/12 anonim ***** válasza:
74%
diktatúra van srácok!
2010. okt. 27. 16:40
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
annyira rossz, hogy már csak nevetni leHet rajta XD
2010. okt. 27. 17:03
 5/12 anonim ***** válasza:
23%

Fogadjunk egyikőtök se élt még diktatúrában...

Majd ha Fideszes csengőfrász, éheztetés, ÁVH, vasfüggöny lesz, akkor KEZDHETÜNK diktatúráról beszélni.

Idióták...

2010. okt. 27. 17:03
 6/12 bumbi02 ***** válasza:
100%
akkor inkább beszéljünk egypártrendszerről.. mennyivel jobb?
2010. okt. 27. 18:49
 7/12 anonim ***** válasza:
33%

bumbi02

ne mszps-kedjél már de jut eszembe: összenőtt ami összekellet: az ifjú cionista Siffer&Mesterházy.. komolyan össze is illenek..

2010. okt. 27. 19:26
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Gyakorlatilag igaz, ami a képen van.

Már a választások előtt is azon gondolkoztam, hogy ha lesz a Fidesznek 2/3-a, a kompenzációs mandátumok meg lesznek nyirbálva még az idei önkormányzatiig... megtörtént. Múlt héten meg azon, hogy a Fidesz valahogy úgyis kiiktatja majd az Ab-t, de hogy fogják ezt beadni, hogy ne tűnjön antidemokratikusnak. Tegnap olvastam és megkaptam rá a választ: "amiről a nép nem dönthet, arról az Alkotmánybíróság se dönthessen"... hangzatos kis szöveg, de akkor ennyi erővel az "Alkotmánybíróság" szót akármilyen hivatalra kicserélhetnénk, hogy az se dönthessen erről vagy arról. Az Ab nem arra van, hogy szívassa a kormányt, hanem hogy ne engedjen át olyan hülyeségeket, amit az alkotmány tilt. Ha ez nem tetszik nekik, akkor töröljék el az egész alkotmányt úgy, ahogy van.

2010. okt. 28. 01:28
 9/12 anonim ***** válasza:
Hát, inkább legyen egy jó diktatúra, mint egy szär demokrácia...
2010. okt. 28. 02:18
 10/12 bumbi02 ***** válasza:

bumbi02

ne mszps-kedjél már de jut eszembe: összenőtt ami összekellet: az ifjú cionista Siffer&Mesterházy.. komolyan össze is illenek..

tudod, ehhez már nagyon vaknak kell lenni, és nagyon fanatikusnak hogy ilyen lépés sorozatok után is szentül hiszel a fiatal DEMOKRATÁKban...

én balos vagyok (nem mszps) és látom a baloldal hibáit (elmult 8 év) , veled az a baj hogy te viszont nem látod a fidesz hibáit..

2010. okt. 28. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!