Mit gondoltok erről a képről?
Figyelt kérdés
Nem a történelmi háttérre vagyok kíváncsi, azt tudom, csak hirtelen megláttam, és én olyan találónak éreztem (azt nem akartam írni, h "vicces"-nek), hogy itt is meg kell kérdeznem. Csak hogy mit szóltok? Vicces, szomorú, van/nincs valóságalapja, megtörténhet stb...
2011. jún. 13. 21:07
1/9 anonim válasza:
Még nem elég kopasz... :-)
(Nekem Rákosi Pajtás jutott eszembe róla.)
Pedro
3/9 anonim válasza:
röhej
és nem vicces,hanem nevetséges:D
4/9 anonim válasza:
Elkaphatnák a kukorica gyermekei, vagy csak szimplán elüthetné egy kombájn. Na jó ilyet senkinek sem kívánok, csak vicc volt. Mondjuk jobb lenne, ha megtetszene neki a vidéki életmód, lemondana és leköltözne egy tanyára. Vagy ha már ekkora Rákosi rajongó, akkor tanulhatna történésznek, hátha az jobban megy neki, mint a politika.
5/9 anonim válasza:
az eredeti kép Rákosit ábrázolta, még az 50-es években készült, csak Orbán feje lett odamontírozva......amúgy a választ a kérdésre nem tudom, nekem kommunista vagy , nemzeti liberális vagy kereszténydemokrata egy kutya, egy söpredék
6/9 A kérdező kommentje:
köszi, én is tanultam történelmet.
2011. jún. 14. 21:29
7/9 Gauldoth válasza:
Szerintem kettejük között az a különbség, hogy Rákosi az oroszok bábja volt, Orbán viszont nem(vagy ha báb, akkor a multiké)
8/9 anonim válasza:
Arra gondolsz, h esetleg tényleg hajaz a Rákosira?
Az talán igaz, hogy mostanában gyakran a pártok sincsenek nagyon tisztában a saját ideológiájukkal (tisztelet a kivételnek, ha van), de Orbán mint komcsi? Nem tudom... Rákosi és Orbán abban hasonlítanak, hogy mind2 egy gennyláda (sztem)...
9/9 Gauldoth válasza:
És mindkettő azt tehet amit akar...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!