Miféle dolog az, hogy valaki 45 éves korára nyugdíjas legyen?
13:45
Akkor vagy tudatlan vagy, vagy pedig nagyon rossz az értékrended, ha a bányászoktól és a vegyipari dolgozóktól is elvennéd a korai nyugdíjazást.
Tudatlan vagyok mert a vegyipari dolgozókról nem is tudtam hogy nyugdijba mehetnek 45 évesen
De a rendőrök miylen egészségre ártalmas anyaggal dolgoznak,vagy miféle stressznek vannak kitéve,hogy 45 évesen mehetnek? ne vicceljünk már
A rendőri munka azért stresszes munka.
Csak bele kell gondolni, hogy bírnátok-e.
Nem csak üldögélnek, meg kávéznak a kocsiban...
Én nem sajnálom tőlük a nyugdíjat.
Idegőrlő lehet.
Eleve csak a társadalom rossz dolgait látod a munkádból kifolyólag, bűnözést, erőszakot, baleseteket, halált, gyilkosságot...
Csak bele kell gondolni, hogy aki azt mondja, hogy egy rendőr nem csinál semmit, az bírná-e ezt?
És ez csak a legalapvetőbb dolog.
Kolléganőm férje helyszínelő.
40 éves.
Naponta megy ki fényképezni, ahogy a fószerkámnak leszakad a feje a balesetben... szedik ki a roncsból az ordító embert... kisgyereket elgázolnak, és ott fekszik a kocsi alatt... fiatal, 16 éves lányt vágják le a fáról, mert "öngyi" lett... tíz éves gyereket szedik ki a tóból, 4 nap után...
Minden este ordítva kel, mert rémálmai vannak. Remeg a keze. Gyógyszereken él.
Már csak az élteti, hogy még öt év, és elmehet nyugdíjba.
Lehet, hogy "csak egy irodista, aki a se.ggét növeszti", de én nem sajnálom tőle, hogy elmehet nyugdíjba.
Az milyen dolog már, hogy valaki 45 éves korára egy roncs lesz a munkában, amit a köz javára végez, és még bele is rúgnak, megalázzák, lejáratják, mert végzi a dolgát, és most rá kerül a sor, hogy végre ő is megkapja, ami jár???
Ha 50 évesen megy nyugdíjba, akkor az lenne a baj, mert a többiek meg 65 évesen.
Nekem meg ne jöjjön ki egy 65 éves, szenilis, remegő kezű idegroncs helyszínelni, ha mondjuk leszúrnak a kis nyugdíjamért, mert a ... életben nem lesz meg a gyilkosom.
Aki ennyire irigyli, az fogja magát, és menjen el rendőrnek.
Gondolom az átlagéletkor itt se lehet több 18-nál, mint a GYK-n általában, úgyhogy lehet pályát módosítani. (Én sajna nem mehettem, mert részint p.inával vert meg az isten, részint nem vagyok 160 cm, úgyhogy nem lettem katonatiszt, se rendőr.)
Nekem meg az a véleményem, hogy még több szakmánál kéne átgondolni, hogy kell-e még dolgoznia 65 évesen, egyáltalán alkalmas-e rá? De minimum egy alkalmassági vizsgát kéne tenni 5 évente, és akinek nem megy, az menjen nyugdíjba.
Tanárok, orvosok, sofőrök (kiemelten a buszvezetőket, akik több életért is felelnek), fizikai dolgozók, és a többi.
Nem ők mennek túl korán nyugdíjba. Nekünk kell hozzájuk képest túl sokáig dolgozni.
Drága fiatalok, a megoldás kulcsa a kezetekben van!!
Nem itt kéne koptatni a billentyűt, hanem tessenek GYEREKET CSINÁLNI, hogy legyen, aki fenntartja a nyugdíjrendszert.
Ha nem, akkor meg húzzatok bőrt a fogatokra, és gályázzatok 70 éves korig. Már aki megéri.
Cuppantás... Mindjárt kelnek a gyerekek. :P
Megérdemlik a nyugdíjat.
Nem kell irigyelni, ha olyan nagyon jól tudjátok, hogy csak lebzselnek, akkor nektek is oda kell menni dolgozni és 25 év munkaviszony után mehettek ti is nyugdíjba. De könnyebb a szátokat járatni, mint cselekedni.
Kedves kérdező te honnan tudod, hogy korrupción és megvesztegetésen nevelkedtek ezek a 45 éves "nyugdíjas"-ok? A családodban is van ilyen?
Változtass életpályát, menj el bűnügyi rendőrnek és kíváncsi lennék, meddig bírnád idegekkel és gyomorral havi egy-két széttrancsírozott hulla társaságában a nyomozást.
Tudod más f@szával könnyű verni a csalánt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!