A trianon revizióját remélőknek mi a véleménye?
A történelem forgandó!Az sem biztos,hocy az EU örök!
Minenesetre adhat a történelem legalább részleges revizióra esélyt!
Akik azt mondják nincs rá esély,vagy nincs rá szükség-azok ne irjanak ide véleményt!
A kérdés csak azoknak szól,akik biznak a revizióban!
ma 22:06
A vita sosem hasznos,mégha ezt szokták is mondani"művelt"emberek,mert a végén minkét fél továbbra is a maga meggyőződése rabja marad!
Kulturált ember azért vitatkozik,hogy meggyőzze a másikat az igazáról. De ha a másik érvei helytállóak,akkor belátja,hogy neki nincs igaza.
Ez a vita értelme,ha elég művelt valaki,és nem hiszi azt,hogy csak neki lehet igaza.
Lényegében, amíg nincs meg az akarat, hogy jelenlegi Magyarországunk lakói magyarabbak, szorgalmasabbak, egységesebbek, termékenyebbek, egymással szemben erkölcsösebbek, igazságszeretőbbek, becsületesebbek, megértőbbekm korrektebbek legyenek, addig nem fogunk javuló pályára állni és a határmódosítás is egyre messzebb kerül a lelki szemeink elől.
Sajnos a mai magyarok már igazából nem is igazán magyarok. Magyar ember az, akire a fentebb felsoroltak jellemzőek. Évről évre magyartalanabbak leszünk és egyre csak fogyunk népességileg és lelkileg is. Magyarország szépen lassan el fog végleg sorvadni, ha nem jönnek valakik, akik fordítanak egyet a sors kerekén és kezükbe nem veszik az események alakítását.
„Akik azt mondják nincs rá esély,vagy nincs rá szükség-azok ne irjanak ide véleményt!
A kérdés csak azoknak szól,akik biznak a revizióban!”
Na most ehhez képest...
tegnap 22:17
Sajnos a kérdező lenézi az értelmes véleményütköztetést,ő maga is mondta,hogy a saját meggyőződése rabja,ilyenkor rá kell hagyni,mert csak a falhoz beszél az ember! Sok érv elhangzott már,de csak annyit hallottunk,mint Sárikától,amikor Pisti elvette a lapátját a homokozóban "te hülye vagy" vagy ehhez hasonlatos "érvek" ("A vitának vannak erkölcsi szabályai, ezt nevezzük vitakultúrának.")! Aki álláspontját rabságnak tartja,mert magának is ilyen véleménye van a vitáról,az sajnos a saját korlátoltságának rabja! Tény,hogy kiírta csak olyanok írjanak,akik remélnek valamiféle revíziót,de én írtam ,hogy lehetségesnek tartok valamiféle revíziót,csak nem úgy ahogy ő,gondolod ,hogy választ kaptam? A legtöbb Trianonos kérdést a GYK-n már körbejártuk több százszor,valójában tehát ezek már nem kérdések,hanem lelkesítő toborzások akarnak lenni,megerősítések ,ezért olyan ingerült mindegyik a kérdésnél bár nem kenyerem az általánosítás,biztos voltak kivételek.... Itt viszont nem megerősítéseket várhatunk,itt ez az oldal azért van,hogy őszintén kérdezzünk,HA VALAMIT NEM TUDUNK!!!
Nos én etnikai alapú revíziót tartok elképzelhetőnek, és abban is reménykedem. A többi országrészt szerintem felesleges lenne visszaállítani, hisz így visszakanyarodunk a reformkorhoz, és annak etnikai problémáihoz.
Az EU pedig szinte biztos, hogy nem örök. Ugyan mi volt eddig örök az emberi történelemben? A Szovjetunió? Az Osztrák-Magyar Monarchia? Az Erdélyi Fejedelemség? A Római köztársaság?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!