A trianon revizióját remélőknek mi a véleménye?
A történelem forgandó!Az sem biztos,hocy az EU örök!
Minenesetre adhat a történelem legalább részleges revizióra esélyt!
Akik azt mondják nincs rá esély,vagy nincs rá szükség-azok ne irjanak ide véleményt!
A kérdés csak azoknak szól,akik biznak a revizióban!
ma 21:06
Persze hogy tudom,de ennek itt semmi értelme!Nem erről van itt szó!
"Persze hogy tudom,de ennek itt semmi értelme!Nem erről van itt szó!"
Nem úgy tűnik! "Nagyobb a füstöd, mint a lángod".
Mindig mindent a kiindulási alap határoz meg és akkor saját magad is meg tudod válaszolni a kérdésedet.
Te édes fiam,nagyon ostoba vagy! Én átéltem a világháborút és a forradalmat is. Nagyon sok család halt meg,és veszett oda mindene. Épeszű ember nem akar egy eszme kedvéért háborúzni! Ennek semmi köze a magyarság tudathoz.
Ha valóban lenne hadi tapasztalatod,akkor tudnád,hogy a
fegyverkezés pénzbe kerül.
Ha az összes milliárdosunk is feláldozná a vagyonát,mindenki kenyéren-és vízen élne csak,akkor sem lenne elég pénz korszerű haditechnikára és atomfegyverre.
Ráadásul értelmetlen áldozat lenne.
"Ha valóban lenne hadi tapasztalatod,akkor tudnád,hogy a
fegyverkezés pénzbe kerül. "
Igen van hadi tapasztalatom Koszovó környékéről
"..Igen van hadi tapasztalatom Koszovó környékéről."
Nekem nincs, merre van Koszovó?
16:45
Ja, ne haragudj - egy pillanatra már azt hittem, hogy komolyabb tudással is rendelkezel, azért van ilyen nagy szád.
Aztán rájöttem, hogy csak alulszocializált vagy és ordítasz a vakvilágba, mert valamivel fel kell vágnod. Nos a fentebb említett tudományokkal és bő egy évtizede foglalkozom, tanulom és gyakorlatban is használom őket- és jé: én tudok higgadt, érvekkel levezetett válaszokat adni, te meg csak érzelmi alapon dobálózol a nagy szavakkal.
Csak ugye, oda lyukadunk ki, hogy ne egy olyan ember akarja már megmondani a frankót, aki egyébként mit sem tud az ember cselekedetek viszonylatairól és mozgatórugóiról, a politikai-szociológiai összefüggésekről a társadalom fejlődésének tükrében, ésatöbbi... mert ugye aki mindezzel nem foglalkozik behatóbban évekig, az úgysem látja át a dolgokat.
Magyarul: ne is haragudj, de 100%, hogy sokkal jobban átlátom a kialakult helyzet okait és előzményeit, mint te. És ugye általában bizonyos kérdésekkel kapcsolatba a szakértőkre hallgatunk, nem a fanatikusokra... ezen elvi és gyakorlati tapasztatalt alapján vajon kettőnk közül melyikünk szava hitelesebb a témában?
ma 21:51
Már ne haragudj,de nem vagyok lulszociált csak mert nem akarok itt veled hosszas és fölösleges vitába bocsátkozni!
Tudnék én sokmindent neked mondani és tisztában vagyok azzal,hogy a vita végtelen!De itt nem erről van szó!
Te egy álomvilágban élsz!És a kérdésem nemzetpolitikai volt!Ne keverjünk már bele füt fát!
A vita sosem felesleges, ha az valami jó végcélt szolgál, például a másik szemének felnyitását. Most mondjam a te stílusodban, hogy ha igaz magyar lennél, minden erőddel azon lennél, hogy másokat ráébressz az igazságra, és nyoma sem lenne benned a restségnek, csak mert meggyőzni valakit olyan "hosszú" ? ;)
Egyébként te élsz álomvilágban. Főleg, ha azt hiszed, hogy a nemzetpolitikát külön lehet választani olyan dolgoktól, mint a szociológia, filozófia vagy épp társadalomtudományok - ezek ugyanis kölcsönösen hatnak egymásra, együtt építik fel a politikai rendszereket. Csak hát tessék, kiviláglik, mikor a tudatlan akar okoskodni...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!