Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » MSZP, FIDESZ leszerepelt,...

MSZP, FIDESZ leszerepelt, most már csak a Jobbikra szavazunk, nem?

Figyelt kérdés
2011. jún. 5. 15:12
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
89%

A Jobbik további előretörése szerintem nem állítható meg hosszabb távon.

Nagyon jól építkeznek a kisebbségellenességre, a terjedő globalizációellenes hangulatra.

Végülis, hogy mihez fognának kormányon, az leginkább akkor derülne ki.

Könnyen lehetséges, hogy meg fogjuk tudni.

Egyre többen lesznek, akik oda szavaznak majd, főleg akkor, hogyha a Fidesz nem produkál olyan eredményeket, amelyek javítják a szegényebb rétegek helyzetét. Erre kevés remény mutatkozik.

Szerintem a magyar politikai élet jobbra tolódik, és radikalizálódik majd. Ez nem a Jobbik érdeme, de lesz annyi "tehetségük", hogy ezt kihasználják.

Az Mszp lejáratta magát, és Gy. Ferenc továbbra is serényen ezen dolgozik, úgytűnik sikeresen.

Az Lmp pedig tetszik, vagy nem egy új Szdsz. Úgyanaz a szavazóbázisa, valószínűleg ugyanazok a pénzügyi körök támogatják. Mindössze kizöldült kissé, és tartja a távolságot attól az Mszp-től, amelyiket egyébként részben ő lökött be a gödörbe.

2011. jún. 5. 17:37
 32/45 anonim ***** válasza:
22%

"Sajnos van éppen elég egyetem, és főiskola, ahol "diplomás munkanélkülieket" képeznek."

A felmérések nem ezt mutatják, nem tudom hogy terjedt el. Vannak piacképesebb és kevésbé piacképesebb diplomák, de ez nem jelenti azt, hogy melegedni járnak az emberek az előadásokra.

2011. jún. 5. 17:41
 33/45 Pro Patria ***** válasza:
40%

"Már nem azért, de eddig is a Jobbikra szavaztunk. Csak néhány ember nem." - Több millió ember neked "néhány"? Az szép...

"gyanítom, hogy ez a helyzet.

azt hiszi, hogy egyetemen még mindig a tinidivatot követik, meg semmi másból nem áll az egész csak bulizásból" - Szerintem saját sikertelenségét próbálja ezzel igazolni.

2011. jún. 5. 18:06
 34/45 anonim válasza:
53%
Eddig is jobbikra szavaztam ez után is.A többi párt szóra sem érdemes,csak egyre mélyebbre lökik évről évre az országot a szakadékba ,mszp vagy fidesz édesmindegy ,ugyanúgy hazug korrupt magyarellenes mindkettő,lmp meg vicc ,szdsz álruhában,józanész ellenes párt.
2011. jún. 5. 18:56
 35/45 anonim válasza:
56%
Meg kell nézni kicsiben mire képes a jobbik ,ha vezető szerephez jut,egy bűnözőcigányok által teljesen lezüllesztet élhetetlen települést virágoztatott fel a jobbikos polgármester, szinte megszűnt a bűnözés, épül szépül minden.Csak szándék kérdése az egész de ez sem a fideszben sem az mszpben nem volt meg soha és nem is lesz.
2011. jún. 5. 19:03
 36/45 anonim ***** válasza:

"virágoztatott fel a jobbikos polgármester, szinte megszűnt a bűnözés, épül szépül minden."

te komolyan elhiszed, amit mondasz?

egyébként kívánom, hogy az igazad legyen.

2011. jún. 5. 19:21
 37/45 anonim ***** válasza:

"Szerintem a magyar politikai élet jobbra tolódik, és radikalizálódik majd"

Csak azt felejted el, hogy addig még sok minden történhet.

Továbbá Orbánék lúzersége ellenére is lehet, hogy megint megnyerik a választásokat. Vagy addig alakul egy új párt (pártok)

Sok minden lehet, nem feltétlenül fog mindenki átmenni a széljobbra.

Aki átmenne az már ott is van most is!

2011. jún. 5. 19:35
 38/45 anonim ***** válasza:
63%

"Meg kell nézni kicsiben mire képes a jobbik"

Nekünk fideszes polgármesterünk van 5 éve, tavaly 80%-al választottuk meg. Épül, szépül minden, bűnözés alig.

2011. jún. 5. 19:42
 39/45 anonim válasza:
Csak Érpatakon szarból csinált várat a jobbikos polgármester.Mutass mégegy ilyet az országban ,hogy ilyen Olaszliszka szintű cigánytanyából csinált valaki rövid időn belül élhető falut..
2011. jún. 5. 20:14
 40/45 anonim ***** válasza:
És miből gondolod, hogy amit egy kétezer fős faluban meg tudtak csinálni, az működne az egész országban? Még ha egy 100ezres városról lenne szó, de nem.
2011. jún. 5. 20:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!