Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gyurcsány Ferenc miért védi...

Gyurcsány Ferenc miért védi Orbán Viktort a háza elé tervezett demonstrációtól?

Figyelt kérdés
Pár éve Szijjártó Péter és Répássy Róbert Gyurcsányék háza előtt sajtótájékoztatót tartottak, a rendvédelmisek csak a Fideszt másolják!
2011. jún. 4. 22:44
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
A kreatív ember minden körülményben és helyzetben feltalálja magát és előnyhöz tud jutni akár mások kárán is.
2011. jún. 7. 23:00
 22/23 A kérdező kommentje:

kolopele:

Ha én meg azt írom, hogy két milliót befizettem az Összefogás Alapba, akkor azt elhiszed? Ugyanis "bizonyítékok" nélkül én is, te is azt írunk ide amit akarunk. Mifelénk erre szokták azt mondani, hogy "meg a hit". 48 évesen ilyesmit már illene tudni. Ha annyira "észlény" vagy mint ahogy írod, más megoldást is találhatsz a "lapod" igazolására.

Kár érted pedig azt jelenti, hogy én még olyan új gazdaggal nem találkoztam aki túlfizeti alkalmazottait, főleg, ha sok van neki. Ez olyan "Háry János" stílus.

Mindezt gonoszkodás nélkül gondolom.

Tudod itt az a szép, hogy mindenki érdeklődhet, mindenki válaszolhat, nincs megsértődés - legfeljebb, ha nem tetszik, lehet másik web-lapra ugrani, vagy egy sajátot alkotni.

Üdv.

2011. jún. 8. 20:55
 23/23 anonim ***** válasza:
0%
Köszi a magyarázatot. Mindent én sem tudhatok. Hát ha az baj hogy megfizetem a dolgozóimat, akkor nem tudom mi a jó. Én nem kételkedem senki szavában, mert én is őszinte ember vagyok. Ebből indulok ki. Amúgy meg teljesen mindegy ki hiszi el meg ki nem. Attól nekem nem lesz rosszabb.
2011. jún. 8. 21:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!