Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gyurcsány Ferenc miért védi...

Gyurcsány Ferenc miért védi Orbán Viktort a háza elé tervezett demonstrációtól?

Figyelt kérdés
Pár éve Szijjártó Péter és Répássy Róbert Gyurcsányék háza előtt sajtótájékoztatót tartottak, a rendvédelmisek csak a Fideszt másolják!
2011. jún. 4. 22:44
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
38%
Az öszödi beszédből az jött ki hogy direkt vallottak be mindent, és mindegyik mszp-s bőszen mondta hogy "ő legalább bevallotta" , gondolom most is ezt a "gerinces" jellemet akarja mutatni a választóinak vagy esetleg van benne egy kis együttérzés.
2011. jún. 4. 22:48
 2/23 anonim ***** válasza:
0%

Meg akarja mutatni, hogy mennyire jó gyerek, és ti itt a gyk-n tapsikoltok is neki szorgalmasan.

Gondolom, amikor a vonatbaleset után sírva fakadt, ti is könnyekig meghatódtatok, hogy micsoda drága jó ember ez a Feri :))))

2011. jún. 4. 22:53
 3/23 anonim ***** válasza:
34%
Erre csak egy szó van: álszent.
2011. jún. 4. 22:54
 4/23 Sz1u ***** válasza:
86%

Gondolom, Fletó azért védi Vityát (ebben az esetben), mert a magánélet az szent és sérthetetlen szerinte is (mint, ahogy szerintem is).

Szíjjártó, meg Répássy pedig együtt is és külön-külön is egy-egy nagy péló (de ez márt régóta tudjuk).

2011. jún. 4. 23:08
 5/23 anonim ***** válasza:
48%

"A válasz írója 53%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 22:53" Nem mindenki hiszi el neki hogy ő milyen jó gyerek. Csak azt nem értem hogy mit keres még mindig a politikai életben. Egy ilyen blama sorozat után a legtöbb értelmes ember már az országot is itt hagyta volna.

2011. jún. 4. 23:30
 6/23 anonim ***** válasza:
23%
Mert arra az oldalra áll, ahol van esélye még egy kis pénzt bezsebelni. Szerintem elég egyértelmű.
2011. jún. 4. 23:32
 7/23 Jóska Pista Sanyi ***** válasza:
53%

Ferinek vastag a bőr a képén. Nem szabadulunk meg tőle olyan könnyen.

Gyurcsi pedig próbál jó színben feltűnni, és ezzel elérni, hogy megint beszéljenek róla az emberek, esetleg szimpátiát is ébreszt bennük.

Jól csinálja.

2011. jún. 4. 23:34
 8/23 anonim ***** válasza:

A régi sulim Orbánék háza mellett van. Poén lenne, hogy indul haza a sok német diák, aztán akaratukon kívül egy tüntetésbe csöppennek :D

Egyébként ha nem szólnak Orbánnak, észre sem veszi, hogy ott emberek vannak. A háza olyan, mint egy hollywoodi villa(csak egy jelentéktelen székelykaput lehet látni, a házat nem)

2011. jún. 5. 03:09
 9/23 A kérdező kommentje:

kolopele ...Egy ilyen blama sorozat után a legtöbb értelmes ember már az országot is itt hagyta volna... Igazad van!

Akkor a választáson kétszer bukott diktátort hova küldenéd?

2011. jún. 5. 13:09
 10/23 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom kiről beszélsz. Én nem ismerek diktátorokat az elmúlt évekből. Esetleg Gyurcsány nevezhető annak, meg a Horn. Ha Orbánra gondoltál, nála jobb miniszterelnök nem volt soha. Ő csak maradjon itt. Gondolom, ismered az "életemet", nézeteimet, ha nem, akkor elég új lehetsz itt.
2011. jún. 5. 14:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!