Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gyurcsány Ferenc miért védi...

Gyurcsány Ferenc miért védi Orbán Viktort a háza elé tervezett demonstrációtól?

Figyelt kérdés
Pár éve Szijjártó Péter és Répássy Róbert Gyurcsányék háza előtt sajtótájékoztatót tartottak, a rendvédelmisek csak a Fideszt másolják!
2011. jún. 4. 22:44
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
"Kéz, kezet mos!"
2011. jún. 5. 21:02
 12/23 doboszoli ***** válasza:
29%

Kolopele!

Nem ismeri, kérlek meséld el neki....DD)

2011. jún. 6. 05:56
 13/23 anonim ***** válasza:
0%
Nem fogom. Nézzen utána. Egyszer tényleg találkozhatnánk, doboszoli, egyre kíváncsibb vagyok rád. Ugye jól emlékszem, hogy azt írtad hogy vendéglátózol jelenleg? Akár ott is találkozhatnánk, ahol üzemelteted, én sokat járom az országot. Csak rajtad múlik.
2011. jún. 6. 12:26
 14/23 A kérdező kommentje:

kolopele:

Tényleg új vagyok. Mivel nem akarod leírni, hogy ki is vagy, honnan van a nagy elégedettséged, esetleg vagyonod, így csak találgathatok.

Esetleg valamelyik Fideszes nagyfejnek vagy a gyereke?

Újgazdag vagy mint pl. Bajnai?

Esetleg itt a gyk-án felhatalmazott Fidesz-dicsérő vagy?

Ha valóban az vagy aminek sejteted magad, akkor gondolom, hogy van már saját weblapod, nekem elég lenne annak a "címe", ha itt mered leírni. Köszi.

2011. jún. 6. 19:12
 15/23 anonim ***** válasza:
25%
48 éves gyártulajdonos vagyok, részben külföldi érdekeltségű, 120 ember dolgozik nálam jelenleg nettó 300 ezer ft átlagért, van két szabadalmam amit még a rendszerváltáskor vittem véghez, egyedi, saját fejlesztésű technológiával dolgozunk, ez az amit kifejlesztettem. Minden megrendelés külföldre megy, az üzletről a társam gondoskodik, akivel a rendszerváltást követően találkoztam és vágtunk bele ebbe a projectbe. Jelen állás szerint 4 gyerek apja is vagyok. Úgyhogy nem jött be a gonoszkodásod, sajnálom.
2011. jún. 6. 20:53
 16/23 A kérdező kommentje:

Kolopele látod így egy kicsit árnyaltabbá válik a dolgod. És mindezt a Fidesznek köszönheted?

A lényegre nem válaszoltál: web-lapod?

2011. jún. 6. 22:26
 17/23 anonim ***** válasza:
0%
Te nem ismered az előzményeket itt a gy.k.- n, de sejtheted ha a százalékomra nézel. Nem kívánom a cégem linkjét ide betenni, mert a telefonszám és az e-mail cím is ott van, és nem egy kellemetlenkedő kihasználhatja ezt, és hidd el lenne is itt egy pár, aki majd olvasná. A lényeg hogy már a rendszerváltásnál egy világkiállításon jött oda hozzám ez az ember, hogy nagy üzletet lát abban amit megalkottam. Így indult. Az meg hogy a Fideszt díjazom az azért van, mert ők hagyják hogy azok akik képviselnek egy értéket az országban azok jól élhessenek, dolgozhassanak, és az adótörvények végett én még embereket is tudtam felvenni, tehát nem csak nekem lett még jobb ettől. Egyébként ennek a többletnek a nagy részét átutalom beteg gyerekek és állatmenhelyek részére. Sokan nagyképűnek tartanak itt, pedig én csak azt akarom bebizonyítani hogy lehet komoly, tisztességes munkával is magasra jutni. De nem sikerül.
2011. jún. 6. 22:40
 18/23 doboszoli ***** válasza:
Egyelőre maradjunk a "virtuális ismeretségnél", aztán meglátjuk.
2011. jún. 7. 05:08
 19/23 A kérdező kommentje:
kolopele: erre szokták mifelénk azt mondani, hogy a "messziről jött azt mond, amit akar" és szerintem "meg a hit". Kár érted.
2011. jún. 7. 20:25
 20/23 anonim ***** válasza:
0%
"szerintem "meg a hit". Kár érted." Ne haragudj, de ezt nem igazán tudom értelmezni. Elmagyaráznád?
2011. jún. 7. 22:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!