Szeretnétek ha újra Gyurcsány Ferenc lenne a minuszterelnök?
Figyelt kérdés
2011. júl. 14. 15:41
3/38 anonim válasza:
Igen!Tökre bírom a buráját!Jó fejnek látszik!Az meg hogy az ország tönkrement nem csak ő rajta múlt!
4/38 anonim válasza:
Most még jobban el van baszva.
Akárki a miniszterelnők úgy is el basszák.
Ez van.
5/38 doboszoli válasza:
Számomra közömbös, ki a miniszterelnök. A rendszerváltás óta amit elértem, magamtól értem el, nem a miniszterelnök, és a Jóisten segedelmével. Amit nem tudtam elérni, arról lemondtam, nem erőltetem.
Az, hogy ki pöffeszkedik a bársonyszékekben, nagyjából teszek rá.
Berendezkedtem túlélésre, a világot meg váltsa meg aki tudja.
Talán még annyi, hogy eddig minden kormány igyekezett megszívatni, - több-kevesebb sikerrel -, de ez a mostani
még annyival űbereli, hogy ki is röhög hozzá.
6/38 A kérdező kommentje:
16:03
Azért nem teljesen mindegy ki a miniszterelnők.
2011. júl. 14. 16:06
7/38 anonim válasza:
MinUszterelnök mi?
Ezt nem a humor rovatba szántad?
8/38 anonim válasza:
MinUszterelnök? Árnyék miniszterelnök? :D Még ma is az, hivatkozási alapnak kiváló, mi is lenne velünk nélküle. Engem szórakoztat.
10/38 anonim válasza:
az Orbánnál még az is jobb volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!