Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Még mindig csak "szoci hőbörgés"?

Doboszoli kérdése:

Még mindig csak "szoci hőbörgés"?

Figyelt kérdés

Megjött az első "Orbán takarodj!" tábla, a rendvédelmiek tüntetésén.

OV-ék játszanak a tűzzel?

2011. máj. 30. 21:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

ma 06:07

Szerintem 40 éves nyugdíjas rendőr nincs...általában. :-)

25 év szolgálat az kell. 40-25=15. 15 évesen még nem lesz senki rendőr.

A probléma abból adódik, hogy összemossák egyesek a kommandósokkal és a vezetőikkel a történetet.

De az igaz, hogy például a kommandósok megérdemlik a további kedvezményt.De a feletteseik akik íróasztal mögött ülve vezénylik a dolgokat miért kapják meg ezeket a kedvezményeket azt nem tudom.

Tudjátok régen volt a bányászoknak is úgynevezett hűségpénz és azt is mindenki megkapta természetesen az irodai állomány is. Ott is azoktól, akik lementek a föld alá nem sajnáltam.

Tehát a lényeg nem kellene összemosni a dolgokat.

Ökörköri

2011. máj. 31. 11:32
 12/12 anonim ***** válasza:
Én csak azt nem tudom elfogadni, hogy elmennek 25 év után nyugdíjba, utána meg vígan dolgoznak egyesek tovább biztonsági őrként vagy különböző magáncégeknél. Szerintem ezt kéne megszüntetni, vagy ez vagy az. De nem csak a rendőrökre vonatkozna természetesen.
2011. máj. 31. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!