Az adó és szoci programok teljes megszüntetését a magyarok hány %-a támogatná?
Marha nagy itthon az adó teher, szinte a legnagyobb a világon. Ha mindent összevonunk akkor egy magyar a pénzének kevesebb mint felét kapja meg és hova megy ez a sok lóvé? Többnyire az állami bürokratákra akik már kezdenek többségben lenni.
Nem lehet itthon semmit csinálni üzletileg a sok szaros szabály és adó miatt. Szóval valamit komolyan tenni kellene. Az hogy a komcsi öreg nénik meg a barnabőrüek éhen halnak az kis ár egy jobb jövőért. Miután természetesen kifilterelődnének a haszontalanok nagyon jó hely lenne magyaroszág.
Az hogy a komcsi öreg nénik meg a barnabőrüek éhen halnak az kis ár egy jobb jövőért. Miután természetesen kifilterelődnének a haszontalanok nagyon jó hely lenne magyaroszág.
Pfej. Ocsmány egy ember vagy te.
Különb országot építettek,mint a mai. Azelőtt nem halt éhen senki,és dolgozni is tudott.
A vállalkozók többsége pedig sír állandóan,közben legalább két kocsit tart,és egzotikus helyeken üdül.
Ez is a mai Magyarország.
"Pfej. Ocsmány egy ember vagy te."
Persze én vagyok ocsmány hogy önellátóságot akarok. A magyar csóró kultúra megint megnyilvánul.
"Azelőtt nem halt éhen senki,és dolgozni is tudott."
A munka nem ér semmit ha nincsen célja, az hogy az állam buzgóan lyukat ásatott valakivel és betölteti másvalakivel az nem igazi munka és a komcsik alatt csak ez volt.
"Az hogy a komcsi öreg nénik meg a barnabőrüek éhen halnak az kis ár egy jobb jövőért."
Tényleg undorító egy á.llatfajta vagy te! A te őseid is a régi rendszert építették. Mellesleg abban a kórházban születtél, és abban az iskolában tanultál (bár ezt megkérdőjelezem), amit ezek az öreg komcsi nénik és bácsik építettek te kis t.akony.
" A magyar csóró kultúra megint megnyilvánul."
Ha olyan nagymenő vagy, akkor mit sír itt a szád?
"A te őseid is a régi rendszert építették."
Nem, az én őseim csempészek voltak a komcsi rendszer alatt vagy elhúztak.
Na, megpróbálkozom vele
Az adó megszüntetése az állam megszűnését vonná maga után. Se iskola, se közszolgáltatás, se semmi. Jönne a mad max féle anarchia, ami engem nem különösebben izgat, mert lehajtok a vadász haveromhoz, aztán beugrunk közösen egy ékszerüzletbe, kirámoljuk, majd padlógázzal hasítva elhagyjuk az országot, - előtte azért lelövöm az egyik exfőnököm, ha már anarchia, legyen kemény - de mondjuk ez a többségnek nem opció, pláne nem annak, aki mondjuk itt akar élni, és vállalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!