Javasolnátok Ezotéria témakör megszüntetését?
Érvek:
-röhej
-egy komoly kérdés nincs
-70% mit álmodtam és összeillenek-e a hal és bika jegyűek
Ellenérvek:
-a tudományos témakör megint tele lenne, hogy UFO-t láttam vagy szellemet vagy a nagyit...?
Nem.
Érvek:
- van akit ez érdekel
- nem mindenki olyan földhözragadt mint te, és hisz benne
- ezeknek a kérdéseknek is kell témakör
Ellenérvek:
- néha tényleg nagy hülyeséget kérdeznek, de legalább van min röhögni.
21:02 ha röhögni akarok ott a szexualitás témakör vagy a humor..
eddig megnézve szinte kutyát sem érdekli kivéve: 404 ,...
Én inkább az ezoterikus témakör szigorúbb moderálását javasolnám.
A "mit álmodtam" meg ilyen kérdésekkel szerintem nincs para, viszont önjelölt lóf@szjóskák szeretik széttrollkodni a topikot, ami speciel idegesítő.
A trágár kifejezéseket szűrni szerintem felesleges, és valamilyen szinten - szerintem - lehetetlen.
I mean, van akinek a személyes stílusához, kifejező módjához hozzátartozik egy-egy káromkodó szó, de attól még írhat választ.
Vagy ugyanitt: van, aki nem káromkodik, de semmi konstruktívval nem járul hozzá egy-egy értelmes kérdéshez.
A "hülye kérdések" ellen védekezni pedig szerintem szintén felesleges. Tény, hogy idegesítő meg minden, de nem lehet ellen tenni. Valaki mindig jön és megkérdezi, hogy "ti ebben hisztek?" stb. - lehet jelenteni moderátoroknak, illetve rákattintani sem muszáj.
A sötét folt a topikban továbbra is az ufós téma (404-gyel, ferivel, reptoidf@szomokkal, stb.) Azt kéne elkülöníteni; és ugyanez az "egyéb kategóriá"-nál.
Nem.
- az a hülye, aki odajár unatkozni
- van komoly kérdés, csak ti, mivel nem hisztek benne, nem veszitek komolyan
- szelektálni kéne azokat, akik tényleg kamu kérdéseket tesznek fel
- az álomfejtés egy egyedi eset
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!