Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz átveszi a szoci...

A Fidesz átveszi a szoci stílust, csak még gyáva bevallani tévedéseit és mellébeszéléseit?

Figyelt kérdés
Gondolok az eltolt adótörvényre, amitől a kis keresetűek még kevesebbet kaptak. A médiatörvényre,amit mégis kell módosítani - csak nem kellett volna hazudni!
2011. febr. 21. 14:27
 1/8 anonim ***** válasza:
35%

"Gondolok az eltolt adótörvényre"

Már miért lenne eltolt? Románia: 16%, Szlovákia: 16%, Csehország: 15% az szja, nálunk 16% lett, ráadásul családi elemekkel, és kivezetik a szuperbruttót is.

"A médiatörvény" A médiatörvény meg úgy van felfújva, ahogy van, nehogy már amiatt a 4 pont miatt legyen korlátozva a szólásszabadság...

2011. febr. 21. 14:50
 2/8 anonim ***** válasza:
40%

Nem fogja beismerni a tévedéseit. Eddig sem ismerte be,ezután sem fogja. Az adótörvény úgy rossz,ahogy van. A Média Törvény pedig lehetővé teszi a szólás és sajtó szabadság megszűnését és korlátozását! Az a 4 pont súlyos elem volt benne,de van még más is ,amit kritika ér.

Vajon miért vették el az újságírók parlamenti belépőjét? Miért csak a Fideszes MTI riporterei mehetnek a kélpviselők közelébe és készíthetnek velük riportot? Ez bizony a sajtószabadság korlátozása.

Csak ezt a Fidesz-fanok,akik jól jártak az adótörvénnyel,nem ismerik be. Csak a saját önző érdekükre gondolnak,az ország többi lakosáéra nem.

2011. febr. 21. 14:57
 3/8 anonim ***** válasza:

"A Fidesz átveszi a szoci stílust"

"Gondolok az eltolt adótörvényre"

Az egykulcsos adó szoci stílus? Akkor hogyhogy a szocik vinnyognak ellene?

2011. febr. 21. 15:22
 4/8 A kérdező kommentje:

ma 15:22

Bocsi "stílust" írtam nem intézkedést: előre tudták, hogy csak a nagy keresetűeknek lesz jó az egykulcsos, a kicsik szívnak. Ezért még csak elnézést sem kértek a proliktól, hanem lepasszolják a felelősséget a munkaadókra (no ez a stílus). Tehát ezek is hazudnak éjjel-nappal, ezt veszik át a szociktól.

2011. febr. 21. 18:42
 5/8 anonim ***** válasza:

18:42

"előre tudták, hogy csak a nagy keresetűeknek lesz jó az egykulcsos, a kicsik szívnak."

Nem "szívnak" az alacsony keresetűek, csak a gyermektelenek, és ők is csak rövid távon, mert az adóváltoztatásokban benne van a szuperbruttó kivezetése is, és a 2012-es, majd a 2013-as adótábla előnyösebb lesz a kis keresetűeknek, ráadásul a versenyképesebb adórendszer hosszú távon jó lesz mindenkinek. Tehát tévedsz.

Vagy csak felvetted a szoci stílust és hazudsz éjjel-nappal :)))

2011. febr. 21. 19:52
 6/8 A kérdező kommentje:

ma 19:52

Nem tudom, hogy te mennyiből élsz, én szívom 6 ezerrel. Ha csak 2013-ban lesz jobb, gondold végig, hogy ez mennyit jelent nekem. Rajtam kívül még sokan vagyunk így. Miért kell büntetni a "gyermekteleneket", azok a Fidesznek már nem is nemzet, nem is nép, nem is magyar? Még csak igazságtalan sem?

Bár legyen neked igazad. Kiváráson kívül úgy sem tudunk csinálni semmit. Két év múlva kiderül, hogy most én hazudok, vagy te fogsz hazudni.

2011. febr. 21. 21:05
 7/8 anonim ***** válasza:

21:05

"Ha csak 2013-ban lesz jobb, gondold végig, hogy ez mennyit jelent nekem."

Nem többet és nem kevesebbet jelent, mint hogy 2013-ban jobb lesz neked. Sajnáljalak, vagy mit vársz?

"Miért kell büntetni a "gyermekteleneket", azok a Fidesznek már nem is nemzet, nem is nép, nem is magyar?"

Miért kellett büntetnie a szociknak a magas jövedelműeket? Ők már nem is nemzet stb.?

Amúgy meg nem a gyermekteleneket büntetik, hanem a gyermekvállalást ösztönzik.

"Még csak igazságtalan sem?"

Mindenkinek más az igazságtalan.

2011. febr. 22. 00:13
 8/8 doboszoli ***** válasza:

Nem kell bevallania.(nem is képes rá)

Látja, tudja ezt mindenki.

Csak van aki hisz a szemének,eszének, meg van aki nem...

2011. febr. 22. 07:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!