Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Változott a pride-ról a...

Változott a pride-ról a véleményed, mióta Orbánék be akarják tiltani?

Figyelt kérdés

Eddig útáltam a pride-ot és polgárpukkasztásnak tartottam. De most, hogy Orbánék be akarják tiltani, teljesen más színben tűnik fel. Már egyáltalán nem olyan visszatetsző és mintha az egész csak a diktatórikus rendszer és a prűd magyar társadalom elleni jogos lázadásról szólna, mint Woodstock. Ezért aztán kezdek szimpatizálni velük, annak ellenére hogy heteroszexuális vagyok és a melegek felsőbbrendű viselkedését továbbra is elutasítom.

Sőt, szükség volna több ilyen felvonulásra is, például tarthatnának az ateisták, a naturisták, vagy például a dohányosok is hasonlót, de bárki, akiket a fidesz-kdnp megbélyegez, kirekeszt, hátrányos helyzetbe hoz, vagy korlátoz emberi jogaikban.

ma 15:55
A kérdező szavazást indított:
Teljesen hidegen hagy, mi lesz a Pride-dal.
Egyetértek azzal, hogy be akarják tiltani. Melegek általi polgárpukkasztásnak nincs helye Magyarországon.
Minden ilyen provokatív rendezvényt be kell tiltani, a melegfelvonulástól kezdve a vallási rendezvényekig.
Nem változott a véleményem, mert eddig is kedveltem a Pride-ot és azután i ugyanúgy fogom.
Igen, Eddig nem szimpatizáltam a Pride-dal, vagy hidegen hagyott, de most hogy betiltják, örülök, hogy vannak akik még szembe mernek menni Oránnal.
21 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
66%
A februári kitörés napi Pride vonulás nem lesz betiltva? vki nem tudja?
ma 15:57
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Nem érdekel. Teljesen mindegy, hogy betiltják vagy nem.
ma 16:02
 3/11 anonim ***** válasza:
85%
Én nem szeretem a Prideot, én heteró vagyok, viszont van több meleg barátom is akik szintén nem szeretik a Prideot. Azért nem szeretem mert sok meleg rossz színben tünteti fel az összes meleget, direkt polgárpukkasztóan viselkednek és csak még nagyobb gyűlöletet szítanak. DE betiltani szerintem ellent mond a demokráciával, és a szólásszabadság korlátozása. A pride eredeti formájában most se tetszik, mivel polgárpukkasztó, de a betiltása még kevésbé tetszik. Szóval nekem ezzel az egész dologgal nagyon kettős érzelmeim vannak.
ma 16:04
 4/11 A kérdező kommentje:
#3: Teljesen igazad van, de sok más polgárpukkasztó dolog is van. Kinek ez-kinek az. Viszont ha erővel tiltanak be valamit, akkor az a demokrácia sárba tiprása és könnyen átalakulhat az egész egy emberi jogokért is kűzdő felvonulássá, és így a betiltás kontraproduktív lesz.
ma 16:15
 5/11 anonim ***** válasza:
11%
Nem kell betiltani,de az jó ötlet,hogy zárt térben tartsák,ne lássák őket t gyermekek ,meg akik nem kíváncsiak rájuk.
ma 16:19
 6/11 anonim ***** válasza:
87%

Nem a prideról változott a véleményem, hanem arról erősödött, hogy ez a betiltogatósdi csak a komcsi, náci, fasiszta rendszerekre jellemző.

Teljesen közömbös, hogy a melegek, a katolikusok, vagy az orbánisták akarnak prideozni, ha nem erőszakosak és nem veszélyesek a közbiztonságra, akkor az államnak csak annyi dolga lenne, hogy tudomásul veszi.

ma 16:38
 7/11 anonim ***** válasza:
90%
A szólásszabadság szerintem alapvető demokratikus alapjog. A Pride továbbra is hidegen hagy, de ha netán illegális lesz, akkor megyek, mert minél nagyobb a tömeg, annál jobban kifejezi a népakaratot.
ma 16:41
 8/11 anonim ***** válasza:
69%
Kedves kérdező, mint látod, a kérdéseddel magadra húzod az összes agyhalott nácit. Kell ez neked?
ma 16:41
 9/11 anonim ***** válasza:
7%

Olyan nincs, hogy nem változott a véleményem, mert eddig is rühelltem őket?

A régi szép időkben, amikor dobálhattuk őket záptojással, meg mindenféle féltéglával....

ma 16:51
 10/11 anonim ***** válasza:
A legutóbbiban és kint volt körülbelül nyolc ilyen idióta mint te.
ma 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!