Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Változott a pride-ról a...

Változott a pride-ról a véleményed, mióta Orbánék be akarják tiltani?

Figyelt kérdés

Eddig útáltam a pride-ot és polgárpukkasztásnak tartottam. De most, hogy Orbánék be akarják tiltani, teljesen más színben tűnik fel. Már egyáltalán nem olyan visszatetsző és mintha az egész csak a diktatórikus rendszer és a prűd magyar társadalom elleni jogos lázadásról szólna, mint Woodstock. Ezért aztán kezdek szimpatizálni velük, annak ellenére hogy heteroszexuális vagyok és a melegek felsőbbrendű viselkedését továbbra is elutasítom.

Sőt, szükség volna több ilyen felvonulásra is, például tarthatnának az ateisták, a naturisták, vagy például a dohányosok is hasonlót, de bárki, akiket a fidesz-kdnp megbélyegez, kirekeszt, hátrányos helyzetbe hoz, vagy korlátoz emberi jogaikban.

ma 15:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
71%

5.

Aki nem akarja őket látni, minek tátja ott a száját?

ma 17:34
 12/12 anonim ***** válasza:
21%

Ugyanaz a véleményem mint eddig. Nem kedvelem jobban abszolút.

Valószínűleg nem tiltanám, de azért elég egyértelmű mi a célja....

ma 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!