Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerinted jövőre leváltják...

Szerinted jövőre leváltják Orbánt, vagy sem?

Figyelt kérdés

Politikai hovatartozástól függetlenül kérdezem. Akár támogatod Orbánt, akár más mellett állsz, kíváncsi vagyok a válaszodra.

Véleményem szerint most olyan 80-20 az arány. 20% hogy leváltják. Nem tudom miért, szimpla megérzés. Az utóbbi két választásnál 100%-ig biztos voltam benne, hogy nyernek. Gyakorlatilag nem volt kihívójuk. Bár azt gondolom komolyan vehető ellenzék most sincs, de talán esélyes (20%), hogy valaki mégiscsak legyőzi.

ma 15:36
A kérdező szavazást indított:
Továbbra is Orbán marad.
Orbán most el fogja veszíteni a választásokat.
17 szavazat
 1/3 anonim ***** válasza:

Azt ugye tudod, hogy itt a faaaaaszpajtásos nácik kart karba téve és álló pöccsel szavaznak.

Nézz meg egy TISZA pártos közvéleménykutatást, annak több értelme van.

És igen, vegyél részt aktívan a faaaaszpajtások eltüntetésében.

ma 16:52
 2/3 A kérdező kommentje:
Nácik már 80 éve nincsenek, úgyhogy nem tudom mire gondolsz kedves válaszoló😅
ma 17:34
 3/3 anonim válasza:
Bízom benne, hogy leváltják. Eddig a világgazdaság változása mellette állt, ezért is tudott olyan kontrasztot felmutatni a patás ördög Gyurcsány érához képest, ami persze a saját sikereként volt kommunikálva. A 10-es évek végére aztán ennek vége lett, jött a Covid, utána a háború és már propaganda ide vagy oda, egyre többen érzik, hogy nem jó az irány. Elfogy a tartalék, ami választások előtt a kedvenc célcsoportokban a közösből némileg vissza van pótolva (lásd 2022) aztán jönnek a megszorítások. Egyedülállóként, aki ugye sokad rangú állampolgár lett, annyit tudok tenni, hogy amit lehet külföldön vásárolom meg. Nem feltétlenül azért, mert olcsóbb, hanem mert az áfája legalább nem a magyar államkasszába kerül.
ma 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!