Miért nem rúgták már ki Alföldi Róbertet?

Én azt gyanítom, hogy sokat vádolták a kormányt "tisztogatással", szerintem kell egy vaaki, akit fel lehet mutatni, hogy:
"Tessék megnézni, ő is a helyén maradt, pedig kirúghattuk volna. De mi nem, mi nem is vagyunk olyanok!)
Pedig de, olyanok.

Én csak azt a 25 perces beszédét láttam a színház oldalán, amiben szó szerint idézte, hogy mit mondtak róla. Na az minősíthetetlen, nem a darab. :S
Hogy lehet bárkiről is ilyen stílusban beszélni? Intelligens ember ilyet nem csinál. Én sok dologban elég konzervatívnak tartom maga, de a művészetbe tényleg nem kéne beleszólni, a másik meg, hogy a jobb oldal ezzel válik a szememben komolytalanná.

azért, mert akik járnak színházba, akik látták is a darabjait, azok között nagy sikere van.
Marha érdekes, hogy rendre olyanok fröcsögnek magukból kikelve, akik semmit nem láttak még, sőt, általában amúgy sem járnak színházba.
Meghallgattam a mellékelt videót is, és azt kell mondjam, hogy még egy ilyen nemzetromboló, kártékony, alja csürhét, mint amit a jobbik maga köré gyűjtött, a magyar történelem régen nem látott.

Azon kéne végre túllépnünk, hogy nem azt nézzük, hogy ki milyen vallású, vagy politikai beállítottságú, hanem hogy KI MIT CSINÁL, és hogy ezzel MIT ÉRT EL, és ez KÁROS E vagy SEM. Alföldi emberileg, politikailag, kifogásolható. A munkája viszont nem. Ne keverjük már össze a kettőt. Nemzeti nagyjaink 90%-a szabadkőműves volt, és volt egy rakat zsidó is. Mégis utólag tettjeik alapján váltak naggyá, és nem személyiségük/vallásuk/politikai beállítottságuk miatt. Néha ezek persze összefüggnek, de nem mindig.
Szeretem a hazámat, szeretem az anyanyelvemet, tisztelem őseimet... Na de másokét is. Ez a túlzott turbómagyarság kezd az idegemre menni. Mindenben a rosszat, a zsidót, és az összeesküvést látni.
Ahhoz, hogy szebb jövőt teremthessünk magunknak, és gyermekeinknek a szép/jó dolgokat/kezdeményezéseket kell észrevennünk, és folytatnunk. Ha viszont azzal vagyunk el foglalva, hogy mindig mindenben a rosszat keressük, és arról panaszkodunk, és azt próbáljuk javítgatni akkor csak egy helyben toporgunk. Ne azt nézzük, hogy ki, és miért rossz, hanem azt, hogy ki, és mi jó. Az előítélet nem segít tetteik megítélésében.
Ha valóban Magyarország jövőjét tartjuk fontosnak, mi is tehetünk érte. De nem úgy, hogy intoleráns buz1zó, zsidózó kurucusokká válunk. Hanem úgy, ha magyar termékeket vásárolunk, nem bliccelünk, nem minimálbéren dolgoztatunk, nem feketézünk, nem csalunk, nem verünk át se zsidót, se németet, se honfitársainkat... Csak ugye ez sokkal fájdalmasabb anyagilag, és erkölcsileg is, mint turbómagyarkodni, és fröcsögni minden apróságra, mi?

Lehet ti már nem emlékeztek Alföldire amikor délelőtti műsorokban kényeskedett elkapatott fürdősribi módjára.És arra amikor azon volt kiakadva a 7i7esbe:"ti nem vesztek a kutyátoknak karácsonyra ajándékot!?"
Hát mi nem-nekünk gyerekeink vannak.
Lehet énfelőlem bármilyen szakember de ha nem magyar és nem férfi ,akkor ne pont a Magyar Nemzeti Színházat vezesse már.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!