Alföldi Róbertet tényleg elmozdítják, mert liberális?
Szerintetek nem durva, hogy először is elkezdik, Aldöldi Roberta ... és úgy kellett az ülésen kiigazítani az illetőt, h viselkedjen már, aztán meg másodszor h az a legnagyobb bajuk, h szélsőségesen liberális, és egyáltalán hogy kerülhet egy ilyen ember a Nemzeti élére?
És akkor még követelőznek is, hogy X héten belül távozzon, és hogy vizsgálják ki, milyen körülmények között kerülhetett oda ... na pufff
A hír tv-ben láttam, ha jól emlékszem, egy Jobbikos akárki adta elő ezt a vágyát, de azért nem durva ??
Biztos más is látta a bejátszást.
Most az a legnagyobb bajuk, hogy liberális ?? És ??
Ti is osztjátok azt h egy liberális ember nem lehet egy Nemzeti igazgatója ? Azért sztem ez már durva na.
Alföldi Róberttel az volt a baj, hogy odamozdult. Az nem volt helyénvaló. Lehetne eg ykisebb színház igazgatója, de a nemzetié?!?
Kirugta a fél társulatot, nagyszerű színészeket. Nagyon megváltozott a dolgozók számára is a környezet, mind a légkör, mind az anyagiak, és nem előnyösen.
Olyan darabokat visz a Nemzet Színházába, és olyan felfogásban, amik - bár lehet hogy jók, érdekesek - de nem odavalók. A Nemzetinek komolynak, és egy nemzet számára reprezentatívnak kell lennie.
Nem elmozdítani akarják, hanem a odaültették őt. Ahova nem is volt igazán való, és nem is tudta megmutatni, hoyg mégis ő kellene oda.
Nem is tudom, nem ilyen kis nyikhajokat( bocs, sértés élkül) tennék a Nemzet színházának az élére - minden elismerésem mellett - lenne olyan aki közisztelet mellett letett már annyit az aszalra, hogy megérdemelné a bizalmat. Alföldit majd 20 év múlva, ha kiforrja magát. Egy alternatív színházban még el is tudnám képzelni. Művészként, nem vezetőként.
teljesen természetes, és rendjén is van
ez nem politika, ez ideológia
és egy valamire való politikai erőnek van ideológiája
helyeslem a dolgot, mivel olyan gusztustalan darabok mennek a Nemzetiben mostanság, amik nem oda valók.
Roberta drága meg nem tett még le olyat az asztalra, amivel kiérdemelné ezt a posztot.
a Nemzetit egy valóban nemzet által elismert idősebb színésznek kellene igazgatnia, nem egy ilyen aberrált homárnak.
azért hallod ez durva, de pont erről van szó, én nem is vagyok biztos abban h szakmai kifogások kerültek elő, sokkal inkább szavaznék arra, hogy a "homársága" bántja a legtöbb ember szemét és ezért lenne jó egy alternatív színhézba, pedig ajajajajjjj, sztem sokan eldobnák magukat, ha megzudnák h a "nemzet nagyjai" között mennyi "homár" lapul(hat) még ....
Csak mert nekem nagyon az jött le, hogy a valódi ok ez, csak persze lehet ezt magyarázni sok mindennel.
Ez nekem olyan mint amikor anno a gimis angoltanáromat azért rúgták ki mert rájöttek h meleg, aztán persze addig jó volt, akkor viszont jöttek a "szakmai alkalmatlansággal".
Izgi egy világ ez nagyon.
De nem undorító, hogy egy ilyen magánügy miatt belekötnek valakibe ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!