Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Alföldi Róbertet tényleg...

Alföldi Róbertet tényleg elmozdítják, mert liberális?

Figyelt kérdés

Szerintetek nem durva, hogy először is elkezdik, Aldöldi Roberta ... és úgy kellett az ülésen kiigazítani az illetőt, h viselkedjen már, aztán meg másodszor h az a legnagyobb bajuk, h szélsőségesen liberális, és egyáltalán hogy kerülhet egy ilyen ember a Nemzeti élére?

És akkor még követelőznek is, hogy X héten belül távozzon, és hogy vizsgálják ki, milyen körülmények között kerülhetett oda ... na pufff

A hír tv-ben láttam, ha jól emlékszem, egy Jobbikos akárki adta elő ezt a vágyát, de azért nem durva ??

Biztos más is látta a bejátszást.

Most az a legnagyobb bajuk, hogy liberális ?? És ??

Ti is osztjátok azt h egy liberális ember nem lehet egy Nemzeti igazgatója ? Azért sztem ez már durva na.

2010. máj. 26. 08:54
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

én nem ismerem, azaz próbálok objektív lenni, de azért az is durva, most olvasom, hogy kapásból "ABERRÁLT" is lenne?

és ez meg miért ?

2010. máj. 27. 10:18
 12/21 anonim ***** válasza:
Kérdező láttál te egy darabot is a Nemzetiben, ami alatt ő az igazgatója? Nekem sajnos kötelező volt. És azok a darabok bizony alternatív színházba valók, nem pedig a Nemzetibe. Ezt 4 év drámatagozaton töltött idő után biztosan ki merem mondani. Plusz kirúgott nagyon sok, régi, tehetséges színészt/színésznőt. Valamint a nemzetközi sajtóban főképp negatív színvonalban szerepeltek a darabjai, tehát a nemzetközi megítélésünk romlott. Na ezért mondjuk mi, laikusok is, hogy szakmailag alkalmatlan a Nemzeti vezetésére, nem azért mert meleg, hanem egyszerűen nem tett le semmi olyat az asztalra, ami miatt megérdemelné a legnagyobb színházunk vezetését.
2010. máj. 27. 10:53
 13/21 anonim ***** válasza:

Azért nem szabad megfordítani sem a dolgokat. Azért ne maradhasson senki a helyén, mert meleg. Van erre egy vicc is:

Leépítés van a cégnél, 3 emberből egyet ki kell rúgni.

Az első azt mondja: Én nemsokára nyugdíjba megyek, engem nem rúghatnak ki.

A második: Én cigány vagyok, ezért engem sem rúghatnak ki, mert beperelem őket.

Mire a harmadik: Ezek szerint én vagyok a meleg.

2010. máj. 27. 14:05
 14/21 anonim ***** válasza:

ma 17:09

Sajnos ma már átestünk a ló túloldalára, mint ahogy a kérdésből is kiderül. Arra gondolok, hogy ma már a meleget akkor sem lehet kirúgni, ha rosszul végzi a munkáját (lsd. Alföldi), mert a jogvédők kicsinálják a munkahelyet. Ez pedig legalább annyira helytelen, mint egy meleget azért kirúgni, mert meleg. Aranyközépút a lényeg.

2010. máj. 27. 17:55
 15/21 anonim ***** válasza:
Kedves cenzor... azaz admin! Látom, törölted a kommentem, helyes. De elvárnám, hogy azt a "viccet" tartalmazó kommentet is töröld, csak a korrektség miatt. Elvégre ha vita van nem az egyik felet kell elkussoltatni, hanem mindkettőt.
2010. máj. 27. 19:10
 16/21 anonim ***** válasza:
Előző! Mi a gondod velem? Én írtam a viccet.
2010. máj. 27. 20:59
 17/21 anonim ***** válasza:
Én sem értem, a vicc tök poénos volt :D
2010. máj. 27. 21:01
 18/21 anonim ***** válasza:
Veled semmi gondom sincs (nem ismerlek, így nem is lehet), a vicc üzenetével van bajom. És azzal, hogy a cenzor kitörölte a kommentem, mert nem bírta elviselni, hogy igazam van.
2010. máj. 27. 21:42
 19/21 anonim ***** válasza:
Hááát erre mondják, hogy minden viccnek van alapja.
2010. máj. 27. 21:57
 20/21 A kérdező kommentje:

De kár h nem láttam azt amit töröltek, de én ezt is durvának tartom, hogy elvileg "kérdezz és írj szabadon", de aztán meg szinte másodpercre pontosan törlik ami nem tetszik ... ááááá milyen már ez ?

Na most meg ezt fogják törölni, de attól még ez a véleményem.

Hát érdekes dolgok amiket írtatok, csak én azért hoztam ezt fel, mert nagyon olyan "íze" van ennek az ügynek, nameg kb úgy is adták elő, hogy "az előző rendszer szélsőliberális vezetése blabla", és hogy "követeljük, tisztázzák, milyen körülmények között került oda ...stb", azaz volt jó pár erre utaló célozgatás.

Nehéz objektívenek maradni, az biztos.

2010. máj. 28. 06:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!