A Fidesznek miért fontos még mindig Alföldi Róbert?
Igen:
addig sem a valós problémákról kell beszélni.
A Jobbiknak miért fontos még mindig Alföldi Róbert?
(...hogy még mindig nem szállnak le róla?)
"Alföldi pedig kifejezetten jó rendező..." ezzel azért vitatkoznék.
Mégis azt mondom Alföldi valamiért fontos nekik. Szerintem Alföldit, már a jó ízlésű baloldali szavazók sem szeretik. /valahogy nem tudom elképzelni, hogy 60-70 éves mamik jó szemmel nézi, hogy épp leszopnak valakit a színpadon./
Ő az SZDSZ és Gyurcsányék embere, de valamiért a Fidesz is ragaszkodik Alföldihez. És ezt szeretném tudni miért.
Kérdés, te láttad már bármelyik darabját? Mert én elég gyakran járok színházba, és mondhatom neked, hogy SZAKMAILAG Alföldi nagyon jól viszi a színházat. Szinte mindig telt ház van (ami csoda, hisz állítólag a darabjai miatt mindenki otthon marad, vagy más színházba megy), a Nemzeti évek óta most lett nyereséges.
És igen, van egy két darab, ami nekem nem jött be annyira, de művészetileg magas szintű. De ilyen a művészet: van, akinek tetszik, van, akinek nem, ezen nem illik vitatkozni. Viszont azt már el lehet dönteni, hogy művészetileg mi milyen szinten mozog. Elsőt keverik össze a Jobbikosok a másodikkal. Az ízlésüknek nem felel meg, de művészetileg még mindig kiemelkedő minőségűt adnak a Nemzetiben...
És ide jön a válasz: szakmai kérdésekbe ne szóljon bele a politika. A színházigazgatás is egy szakma, ne politikusok döntsenek arról, hogy ki a jó színigazgató.
>> évek óta most lett nyereséges
Hát persze. A csőcselék az, amelyik most tódul. Előre megjósolom: minél több nyilvános szopás lesz, annál nagyobb lesz a bevétel. És a pénznek nincs szaga, ugyebár.
>> Ő az SZDSZ és Gyurcsányék embere, de valamiért a
>> Fidesz is ragaszkodik Alföldihez. És ezt szeretném
>> tudni miért.
Az SZDSZ (LMP) Gyurcsány, Fidesz - mind azok szekerét tolják, akik pl. most a Hit Gyülekezetét történelmi egyház rangjára emelik.
"Mégis azt mondom Alföldi valamiért fontos nekik. Szerintem Alföldit, már a jó ízlésű baloldali szavazók sem szeretik. /valahogy nem tudom elképzelni, hogy 60-70 éves mamik jó szemmel nézi, hogy épp leszopnak valakit a színpadon./"
Te hülye vagy.
Egyrészt, ha ezzel bajod van, akkor ne Alföldinél reklamálj, hanem egyrészt Madáchnál, aki ezt írta, másrészt pedig a Római Birodalomnál, ahol abban a korban tényleg ilyen orgiák mentek, és Madách ez alapján írt.
Másrészt, jó ízlésű baloldaliként semmi bajom Alföldivel. Az értelmesebb jobb oldaliakhoz hasonlóan én sem a szexuális preferenciájára vagyok kíváncsi, hanem a szakmai hozzáértésére. Azzal pedig semmi bajom nincs, sőt.
"/valahogy nem tudom elképzelni, hogy 60-70 éves mamik jó szemmel nézi, hogy épp leszopnak valakit a színpadon./ "
ez mekkora :DDDDDDDD
Kérdező, téged választanálak, ha módomban állna valakit választani a Nemzeti élére :)
"Szinte mindig telt ház van (ami csoda, hisz állítólag a darabjai miatt mindenki otthon marad, vagy más színházba megy), a Nemzeti évek óta most lett nyereséges. "
Na és? a sz@rrra mindig van igény: lásd: Tahó Világ és tsai.
Inkább az lenne mérvadó, ha kevesebben mennének és nem lenne nyereséges... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!