Alanyi jogon kap saját lakást a cigány, ha dolgozik? Tényleg meglépik ezt? Mi jöhet még?
Maxima te kicsit túlzásba vitted a szövegelést... Lényeg az hogy kell a megszorítás, mert ha folytatjuk amit Gyurcsánybácsi elkezdett, akkor csak adósság lesz egyre több és felvásárolnak minket kilóra....
Személy szerint utálom a cigányokat, de Orbánnak volt esze, és amit kell azt csinálja. Beintett a legnagyobb banknak, hogy nem kell több hitel az országnak, lett is belőle felháborodás... És mi lesz a következménye? Az hogy szarabbul élünk egy idejig, de tudjuk törleszteni az adósságot...
4 új börtönt szeretne létesíteni... Azt hiszem egyértelmű hogy miért...
Na akkor hol itt a gond? Próbál mindent megoldani de egyszerre 1 év alatt nem lehet....
kolopele
Te meg elmehetsz....Ennyi idős vállalkozó létedre annyi eszed van mint 1 marék lepkének... Ezek nem is akarnak integrálódni, miért ilyen nehéz ezt felfogni? Neked van elég pénzed, és valszeg a környék ahol lax az se hemzseg a cigányoktól... De nem kívánom senkinek hogy olyan környéken nőjön fel mint én... Hamar rájöttem ki magyar és ki cigány, mert volt alapja... Kórházba is kerültem, harmadikos voltam, akkor? Szegény cigányok? szegények megverik a magyart mert jobb autója van? (amiért az apja megdolgozott).
Na ezen gondolkodj el barátom, aztán utána magyarázd el nekem hogy miért véded még mindig őket... Nem kívánom hogy valamelyik gyerekeddel ez történjen, de ha ez lenne, akkor kíváncsi lennék a véleményedre...
A megoldás az új börtönök és a csendőrség.. Ennyi.. Onnantól lehet cigány bűnözés, de félni fognak, szal visszafogják magukat és talán ink dolgoznak...
Ha szerinted nem lenne cigány bűnözés:
http://www.youtube.com/watch?v=cmCNGbxaDoc&feature=related
Kanadára és Franciaországra annyit reagálnék, hogy ott rájöttek a dolgokra, akár csak itt Magyarországon, csak annyi a különbség, hogy a Magyar nem mer tenni semmi... Kanadából küldték vissza ide a cigányokat....
És hogy is kezdődött? Kanadába kimentek a cigányok hogy ők itt üldözve vannak.. Fikázták a Magyarokat azért mert mi "üldözzük őket". Aztán észrevették kint is, hogy eltűnt ez az... és kiderült hogy miért... Mi lett utána? Kitoloncolták őket, és az lett, hogy nem a cigányok, hanem Magyarok.... És a köztudatba nem az van hogy cigány a rossz, hanem a magyar, mert itt születtek a MI országunkba ezek a korcsok...
Még egy utószó... Kicsit durva volt amikor végeztem a szakmámmal, és az osztálytársam már azon gondolkozott hogy ha felveszik mikor mehet segélyre... Már a munkaügyibe is bement...
Na ezen kérem hogy gondolkodjatok el, és utána mondjátok hogy szegény cigányok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!