Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Alanyi jogon kap saját lakást...

Alanyi jogon kap saját lakást a cigány, ha dolgozik? Tényleg meglépik ezt? Mi jöhet még?

Figyelt kérdés
2011. máj. 28. 13:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/76 anonim ***** válasza:
28%
Úgy tűnik senki nem érti azt meg hogy ahhoz hogy nyugodtan élhessünk a romák végett, fel kell őket zárkóztatni. Ez mindenki érdeke volna, csak úgy tűnik ezt sokan nem értik meg valamiért. Nem jobb volna ha a putris cigányok helyett dolgozó, beilleszkedő cigányokat látnánk? Én nem a cigányokat akarom mentegetni, mert tudom hogy sok van közöttük akiket semmilyen módon nem lehetne munkára bírni, de higgyétek el, a nem cigányok között is van ilyen nem kevés. És igenis fenntartom, hogy a bűnözés legfőbb oka a szegénység, ami az alul iskolázottságból és a családi mintából alakul ki. Amivel azonban én is egyetértek valamelyest az a cigányok nagyobb fokú hajlamossága az erőszakra. Ezt nem vitatom.
2011. máj. 28. 17:43
 22/76 anonim ***** válasza:
60%
Kolopele hány éves vagy?
2011. máj. 28. 18:02
 23/76 anonim válasza:
32%

a CIGÁNY ÖNKORMÁNYZATBAN valami félhülye azt mondta, hogy:kapjon a cigány házat, ha dolgozik! itt meg mindenki úgy állítja be, mintha a fidesz akarná ezt, és már lehet is veszekedni, gratulálok!

tisztelet a kivételnek!

2011. máj. 28. 18:47
 24/76 anonim ***** válasza:
100%

Felháborító a gondolata is ennek.

A dolgozók meg vesszenek!

Ha a fizetés nem motiválja őket, akkor mi? Nevetséges. Hú, ha valamelyik iskolába jár, akkor az már az atyaúristen.

Ők maguk nem akarnak felzárkózni, itt nincs mit tenni. Ne mondja senki, hogy olyan nehéz dolog iskolába járni vagy elmenni dolgozni. Csak kényelmesebb nyavalyogni és a segélyekért tartani a markukat.

2011. máj. 28. 19:03
 25/76 anonim ***** válasza:
100%

Eddig is kaptak a gyerekek miatt.

"Mi jöhet még?"

Ingyen zsigulit is kapnak hogy jobban tudjanak megélhetési bűnözni szegények.

2011. máj. 28. 20:17
 26/76 anonim ***** válasza:
100%

"Ez mindenki érdeke volna, hogy a romák integrációja megtörténjen."

De nem fog megtörténni. Ugyanúgy mint az elmúlt 70 évben sem. És ráadásul más országokban sem. A Dáriusz kincsét is elköltheted as romákra akkor se lesz változás.

Miért nem veritek már keresztül a vastag koponyátokon: A cigányok NEM IS AKARNAK NEM IS TUDNAK integrálódni. HA kapnak vmi pénzt segfélyt lakást stb, akkor dáridóznak hejehujáznak amíg van felélik aztán utána újra jön a nyavajgás h "éhes a gyerek" Ezek ilyenek. MIért nem lehet már ezt felfogni? Meddig fogjátok még súlykolni a már sokszororsan megcáfolt avult szagú elméleteiteket az "egyenlő emberekről" meg a "hátrányos megkülönböztetésről" "rasszizmusról"?

Javasolnám h vmelyik ilyen elméletekkel példálózó fejes ugyan vegye már magának a fáradtságot, és egy szűk roma csoportot megfigyelve kövesse már nyomon a rájuk elköltött pénzz útját a saját szemeteknek talán hisztek ha már másoknak nem is...

2011. máj. 28. 20:23
 27/76 anonim ***** válasza:
15%
"Kolopele hány éves vagy?" 48. Az létezik hogy még nem olvastad a véleményeimet, néha az önéletrajzomat itt a gy.k. - n? Akkor valószínűleg sokan szerencsés embernek tartanak most...................
2011. máj. 28. 20:30
 28/76 anonim ***** válasza:
100%

Igaz valamelyik roma képviselő találta ki ezt a képtelen ötletet,de nem értem hogy gondolta?A magyar állam utalja ki ezer számra a lakásokat,vagy miképp képzelte el az Úr?

Komolyan mondom ilyen őrültekkel van tele az egész parlament,akik más fa@ával vernének a csalánt....

2011. máj. 28. 22:17
 29/76 anonim ***** válasza:
100%

Kolopele, csak a vállalkozásodról, és a félmilliós fizetésekről olvastam.

Ja meg van 3 v 4 gyereked van, erre már nem emlékszem pontosan. Szóval én jóval idősebb vagyok, és még emlékszem, amikor az "átkosban" felszámolták a putrikat, beköltöztették őket a belvárosba(!) nálunk, aztán mindent eladtak a lakásokból, felszedték a parkettát, eltüzelték, az ürüléket kiöntögették az utcára, s ez csak a jéghegy csúcsa. Pedig ekkor még dolgozni is jártak!!

Szóval az integrálódás lehetőségét már sokszor megkapták, de nem éltek vele.

Mielőtt megkapom, hogy jobbikos rasszista vagyok, leírom, nem vagyok egyik sem, viszont vettem a fáradságot, és elég sokat olvastam róluk. Többek között egy tanulmányt az eredetükről, szokásaikról, kutúrájukról, erkölcsükről. Náluk nem azok a szabályok vannak, mint nálunk. Náluk a fehérek meglopása dicsőség, viszont a saját fajtájának meglopásáért kegyetlenül büntették egymást. A vajda szava szent volt, hallgattak rá. A vándorló életmód a lételemük, nem tudnak egy helyben élni. Végül Franciaországban rájöttek, hogy nem lehet integrálni őket.

Az eredetüket gondolom nem kell leírnom, Indiában a legalja réteghez tartoztak, a saját hazájukból az életmódjuk miatt üldözték el őket, már évszázadokkal ezelőtt.

Ők sose fognak beilleszkedni, sokasodni fognak, de akkor már késő lesz. Csak reménykedek, hogy én ezt (már csak koromnál fogva)) sem érem meg, de a gyermekeimre, unokáimra nehéz sors vár mellettük.

Tudod, mi az alapvető külonbség a cigány és az amerikai néger között? A néger azt mondta, munkát, nem segélyt! A cigány azt mondja, SEGÉLYT, nem munkát! Ez nem vicc, ezt egy összehasonlító elemzésben olvastam.

Kolopele, néhány hétig próbálj egy cigánylakta utcába költözni, vidd a családodat is. 3 hónap együttélés után írd ide a véleményedet.

2011. máj. 29. 07:47
 30/76 anonim ***** válasza:
100%
Túl sok minden meglett nekik engedve az elmúlt 20-25 évben.Támogatások,ingyen lakások,segélyek,jogi védelem stb.Mivel alapjáraton is erőszakos,buta primitiv nép igy puska ettől forditva sült el.Most ott tartunk,hogy követelőznek mert nekik minden jár.Ha nem kapják meg,akkor ellenünk fordulnak,ha kell tettlegességgel.Élő példa van épp elég az országban,és ez a helyzet csak rosszabbodni fog.Ezeknek lakást adni??Munkát?Mégis meddig dolgoznának?Két hónapig?Három?Utána?Ki fizetné a rezsijüket?Azt is mi?Vagy nekik azt sem kellene?A fehér embertől meg elveszik a lakásást mert tartozik XX gázszámlával,vagy lakbérrel??nem is értem ezt az egészet.
2011. máj. 29. 09:02
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!