Alanyi jogon kap saját lakást a cigány, ha dolgozik? Tényleg meglépik ezt? Mi jöhet még?
a CIGÁNY ÖNKORMÁNYZATBAN valami félhülye azt mondta, hogy:kapjon a cigány házat, ha dolgozik! itt meg mindenki úgy állítja be, mintha a fidesz akarná ezt, és már lehet is veszekedni, gratulálok!
tisztelet a kivételnek!
Felháborító a gondolata is ennek.
A dolgozók meg vesszenek!
Ha a fizetés nem motiválja őket, akkor mi? Nevetséges. Hú, ha valamelyik iskolába jár, akkor az már az atyaúristen.
Ők maguk nem akarnak felzárkózni, itt nincs mit tenni. Ne mondja senki, hogy olyan nehéz dolog iskolába járni vagy elmenni dolgozni. Csak kényelmesebb nyavalyogni és a segélyekért tartani a markukat.
Eddig is kaptak a gyerekek miatt.
"Mi jöhet még?"
Ingyen zsigulit is kapnak hogy jobban tudjanak megélhetési bűnözni szegények.
"Ez mindenki érdeke volna, hogy a romák integrációja megtörténjen."
De nem fog megtörténni. Ugyanúgy mint az elmúlt 70 évben sem. És ráadásul más országokban sem. A Dáriusz kincsét is elköltheted as romákra akkor se lesz változás.
Miért nem veritek már keresztül a vastag koponyátokon: A cigányok NEM IS AKARNAK NEM IS TUDNAK integrálódni. HA kapnak vmi pénzt segfélyt lakást stb, akkor dáridóznak hejehujáznak amíg van felélik aztán utána újra jön a nyavajgás h "éhes a gyerek" Ezek ilyenek. MIért nem lehet már ezt felfogni? Meddig fogjátok még súlykolni a már sokszororsan megcáfolt avult szagú elméleteiteket az "egyenlő emberekről" meg a "hátrányos megkülönböztetésről" "rasszizmusról"?
Javasolnám h vmelyik ilyen elméletekkel példálózó fejes ugyan vegye már magának a fáradtságot, és egy szűk roma csoportot megfigyelve kövesse már nyomon a rájuk elköltött pénzz útját a saját szemeteknek talán hisztek ha már másoknak nem is...
Igaz valamelyik roma képviselő találta ki ezt a képtelen ötletet,de nem értem hogy gondolta?A magyar állam utalja ki ezer számra a lakásokat,vagy miképp képzelte el az Úr?
Komolyan mondom ilyen őrültekkel van tele az egész parlament,akik más fa@ával vernének a csalánt....
Kolopele, csak a vállalkozásodról, és a félmilliós fizetésekről olvastam.
Ja meg van 3 v 4 gyereked van, erre már nem emlékszem pontosan. Szóval én jóval idősebb vagyok, és még emlékszem, amikor az "átkosban" felszámolták a putrikat, beköltöztették őket a belvárosba(!) nálunk, aztán mindent eladtak a lakásokból, felszedték a parkettát, eltüzelték, az ürüléket kiöntögették az utcára, s ez csak a jéghegy csúcsa. Pedig ekkor még dolgozni is jártak!!
Szóval az integrálódás lehetőségét már sokszor megkapták, de nem éltek vele.
Mielőtt megkapom, hogy jobbikos rasszista vagyok, leírom, nem vagyok egyik sem, viszont vettem a fáradságot, és elég sokat olvastam róluk. Többek között egy tanulmányt az eredetükről, szokásaikról, kutúrájukról, erkölcsükről. Náluk nem azok a szabályok vannak, mint nálunk. Náluk a fehérek meglopása dicsőség, viszont a saját fajtájának meglopásáért kegyetlenül büntették egymást. A vajda szava szent volt, hallgattak rá. A vándorló életmód a lételemük, nem tudnak egy helyben élni. Végül Franciaországban rájöttek, hogy nem lehet integrálni őket.
Az eredetüket gondolom nem kell leírnom, Indiában a legalja réteghez tartoztak, a saját hazájukból az életmódjuk miatt üldözték el őket, már évszázadokkal ezelőtt.
Ők sose fognak beilleszkedni, sokasodni fognak, de akkor már késő lesz. Csak reménykedek, hogy én ezt (már csak koromnál fogva)) sem érem meg, de a gyermekeimre, unokáimra nehéz sors vár mellettük.
Tudod, mi az alapvető külonbség a cigány és az amerikai néger között? A néger azt mondta, munkát, nem segélyt! A cigány azt mondja, SEGÉLYT, nem munkát! Ez nem vicc, ezt egy összehasonlító elemzésben olvastam.
Kolopele, néhány hétig próbálj egy cigánylakta utcába költözni, vidd a családodat is. 3 hónap együttélés után írd ide a véleményedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!