Alanyi jogon kap saját lakást a cigány, ha dolgozik? Tényleg meglépik ezt? Mi jöhet még?
17:09
Ebben mondjuk igazad van.
De attól függetlenül irritáló, hogy manapság Mo-on a "gyerekgyártásból" meg lehet élni munka nélkül. Aki meg dolgozik, sokszor éhbéren nyomorog.
06-02 12:34
Ugyan már! Pontosan tudható hogyan értem a bűnöző életvitelt. Meg kell nézni milyen életvitelt folytat egy Magyar, és egy Cigány. Mari néni számlaadása, és a sorozatos rablások, erőszakos cselekedetek, nem egy kalap alá vonhatóak. Az aki egy öregasszonyt megles, este agyonveri, megerőszakolja, elveszi 5000Ft-ját és eljátékgépezi, simán az a kategória ami állampolgárság elvesztésével kellene büntetni, ha már a liberálisok megszüntették a halálbüntetést. Gyermekek meggyilkolása, késelések, verekedések rablógyilkosság, fenyegetések, zsarolás, bűnszervezetben való elkövetés, mind mind ezzel kellene hogy járjon. Érdekes hogy Szlovákiában megoldották hogy nem mernek lerabolni üzleteket, boltokat, embereket. Itt meg rögtön rasszizmust kiabálnak, ha rájuk száll egy katicabogár. A lib. sajtó, meg a retekklubb azonnal felvonul szegények mellett, a tényeket elhallgatva. Azu öregasszony meg dögöljön éhen, ha már volt olyan szemét hogy 80évet meg mert élni, arról nem ejtünk szót. A társadalom védekező önszerveződése ellen pedig fel kell lépni tűzzel, vassal, gyors képmutató törvényhozással. Hát gratulálok.
12:21
Én így láttatlanban is megmodom neked hogy kb dupla olyan okos vagyok. Gazdasági dolgokban legalábbis tutira.
Az már más kérdés, hogy ő a jobb demagóg.
kolopele igazad van.....
okos a ciganyunk mert tudja hogy kell megszorongatni a MAGYAROK torkat. mi tenyleg sokkal hulyebbek vagyunk nala mert rengetegen ra szavaztak.....ELJEN VIKTOR KIRALY !!!!!(szarazkenyeren es vizen)
22:48
Egy kihalóban lévő faj vagyunk. Ez van. Ezt okozta az, hogy annyira moralizáltunk hogy van-e jogunk megvédeni magunkat az idegenektől. Az elmúlt 70 évben téveszmék mentén indultunk el, és így felszámoljuk a saját civilizációnkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!