Őszintén, mi folyik itt az országban?
Sz@r folyik itt...
Egyébként rengetegen vannak még hozzátok hasonló helyzetben.
"Miért nem képesek tanulni,miért kell ugy élni mint az állatok,miért nem mennek dolgozni,egy normális szakmát kitanulva igenis találnának azért munkát!(szerintem)"
Ez egy többrétegű probléma.
1. a rendes cigányoknak (egyébként ma már mindenkinek) nehéz elhelyezkedni, mivel azon cigányok, akik nem dolgoznak, lopnak még nehezebb helyzetbe hozzák társaikat, azzal, hogy ilyen életmódot folytatnak.
2. a cigányság többségének nincs semmiféle képzettsége, illetve ami volt, azt a rendszerváltással kidohatják a szemétben (nem csak ők).
3. a bűnöző életmódot folytatók rájöttek, hogy itt munka nélkül is meg lehet élni. (persze törvénytelenül)
Kihasználják azt, hogy vannak rendesebb cigányok is, akiknek tényleg kéne segíteni, azonban ők is kapják a lóvét.
4. Ma ebben az országban azon megy a vita, hogy hogyan hívjuk azt a jelenséget, amit cigány bűnözésnek hívunk (ez a fogalom az egyébként a faji megkülönböztetést szigorúan tiltó szocializmus időszaka alatt jött létre) :)
remélem érted, hogy ez így nem vezet sehová.
"azért magasak az adóink meg minden félénk,mert valamiből el kell tartani őket,"
ez nagyon demagóg szöveg. látszik, hogy nem nagyon értesz a politikához. a segélyezésük töredéke annak, amit politikusaink zsebre (haveri köröknek) osztogatnak.
A fő baj azzal van, hogy nem a megfelelő helyre megy a pénz. az előző válaszomban már megírtam, hogy a cigányságról mi a véleményem.
"Ha nekem sok pénzem lenne,én segítenék mindenkin,akin csak lehet : ) De sajna egy fillérem sincs,és még csak "politikus"sem vagyok,és semmi sem,csak egy egyszerű ember..."
Hiába lenne sok pénzed, ugyanis itt nem csak ez számít.
Bill Gates annak idején a teljes Afrikai éhező lakosságot megetethette volna. Fel is ajánlotta. Nem engedték meg neki...
Utolsó
Hogy-hogy nem engedték neki? :o
18:36
Te hol voltál az elmúlt 6-7 évben?
A válasz írója 59%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:04
hol lettem volna?
"azt hiszem az egyetlen megoldás az lenne ha egy elve olyan ember lenne a miniszterelnök aki multimilliomos vagy valami ilyen k.rva gazdag"
Volt ilyen. Nem volt túl jó megoldás, sőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!