Őszintén, mi folyik itt az országban?
17.32 NEM Gyurcsányék taszították ekkora szakadékba az országot,hanem a 20 év alatti kormányok,beleértve a Fidesz előző kormányzását is. A Fidesz pedig most rátesz néhány lapáttal! Nem törődik az emberekkel,csak a gazdagok zsebét tömi! Ezért veszi el a nyugdíjpénztári megtakaritásokat, a rokkantnyugdíjakat stb., Valahonnan pótolni kell az egykulcsos adó miatti 4-500 millió bevételkiesést és az értelmetlen kérdőívekre költött több száz milliót!
Ezt a pénz fordíthatta volna az egészségügyre,a családi pótlék emelésére (mert a gyermekek utáni kedvezményt csak a magas keresetűek vehetik igénybe)vagy egyéb valóban az emberek megélhetését biztosító dolgokra.
Valódi munkahelyeket kellene teremteni,nem mindig az előző kormány hibáira hivatkozni.
Le kellene végre venni a naracsszínű szemüveget,és észre venni,hogy Orbán NEM törődik az ország népével,csak a saját hatalmával.
Nem Gyurcsányt kívánom vissza,mert ő sem volt jó,csak végre olyan kormányt,aki nem a saját zsebét tömi,hanem az országért tesz valamit.
Szia!
Én egy 21 éves fiú vagyok, és nagyon is tisztán látod a dolgokat! Amit leírtál, az úgy van. Nem akarok hosszasan válaszolni, hiszen te már leírtad a lényeget, csak annyit mondok, hogy magyarországon kb. 3 millió aktív dolgozó tart el 7 millió munkanélkülit ill. munkakerülőt! Hát most képzeld el, ez már önmagában is sokkoló szám, és ez csak még tovább fog romlani. Hogy mi a megoldás? Szerintem az, hogy az emberek végre ne másokra bízzák az életük irányítását (politikusok), hanem maguk alakítsák a sorsukat! Egyszerűen mondják azt, hogy "elég volt, ebből nem kérünk többet, nem akarunk tovább szenvedni/robotolni azért, hogy pár milliárdosnak még jobb lehessen nap mint nap, normálisan akarunk élni, és nem függni senkitől, csakis önmagunktól". A legtöbben ezt összetévesztik az anarchiával, holott szó sincs ilyesmiről, sőt, sokkal nagyobb rend uralkodna mint most, ha egyáltalán manapság még beszélhetünk olyanról...
17:54
Neked kéne már levenned a vörös szemüveget, kiment divatból.
17:51
ebben ne legyél olyan biztos
ne tudd meg h 85%-ról simán leviszik 30%-ra még az olyanét is, akinek még rosszabbodott is az állapota
a gond ott van, h képtelenség a kamurokkantakat kiválasztani sajnos, így aztán szív mindenki
én elég sokáig támogattam a fideszt. úgy gondoltam ők tényleg képesek helyrehozni az országot. Sőt még azt is megértem hopgy ez nem megy egyik napról a másikra.DE miért olyan intézkedéseket hoznak amivel csak azok járnak jól akik már eleve jól élnek?? kiábrándultam a fideszből és kétlem hogy itt valaha rend lesz.
azt hiszem az egyetlen megoldás az lenne ha egy elve olyan ember lenne a miniszterelnök aki multimilliomos vagy valami ilyen k.rva gazdag és már nem érdekli hogy több pénze legyen , na egy ilyen ember ténylegesen tudna tenni az országért. szerintem..
Utolsó
Aki egyszer gazdag lesz az onnantól csak még és még gazdagabb akar lenni :(
Erről egy vicc jutott eszembe:
Jézus lejön a Földre, nagy az ujjongás öröm.
Odamegy egy emberhez:
-Neked mi a bajod?
-Vak vagyok Uram.
Jézus hozzáér a szeméhez, egyből látni kezd az ember
Odamegy egy másikhoz:
-És neked mi a bajod Fiam?
-Púpos vagyok
Jézus hozzáér a hátához, az ember egyből kiegyenesedik
Utána odamegy a cigányhoz.
-Hozzám ne nyújjá dikk, rokkantnyugdíjas vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!