Le kell mondanunk egy havi fizetésről és nyugdíjról?
Lehet, hogy félreértés, vagy rossz fogalmazás, de az index tudósításában ez is szerepel egy mai Orbán-beszédből a következők szerint:
A miniszterelnök az ország átszervezésének példájaként említette az egykulcsos személyi jövedelemadó bevezetését, egy "teljesen új nyugdíjrendszer" létrehozását, a tíz százalékos társasági adókulcs bevezetését, valamint az emberek meggyőzését arról, hogy egyhavi fizetésükről, illetve nyugdíjukról mondjanak le.
Itt a teljes cikk, mondott még pár érdekeset...
ma 20:55
Ja akkor boccsesz :D:D:D
1000 örömmel lemondok a havi 70.000 Forintomról úgysem költeném semmi értelmesre csak rezsi, étel, meg lakáshitel.
Lakásról is nagyon szívesen lemondok, számlát meg nem kell fizetni, ha nincs lakás ugyebár. Ételt meg csak találok valami gazdag ember kukájában.
Télen meg fázni se fogok, mert már most is fűt a hazaszeretet.
Szerintem beszélek ismerőseimmel, hogy cselekedjenek hasonlóképpen, mert ez mindannyiunk érdeke!
Ui.: De hogy adom ezt be az asszonynak? Ő nem ilyen megértő... :S
Én sem sajnálnám, ha tudnám, hogy majd jobb lesz.
De azt tudom, hogy nem lesz jobb ez már.
ma 21:05
Ha te nem adod be, majd beadja Viktor, ha azt mondod ehhez nincs joga akkor majd formál magának arra is jogot!
Bezzeg a Szugrutnyeftyegaz részvények megvásárlására volt potom 500 milliárd IMF hitel.
Sebaj, majd a mi egy havi fizetésünkből lesz törlesztve, addigra meg magánkézbe fog kerülni az egész fillérekért.
Köszönjük!!
Minden Fidesz szavazónak küldök mellé egy nagy csokor virágot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!