Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi kellene ahhoz, hogy a...

Mi kellene ahhoz, hogy a Jobbikra szavazz jövőre?

Figyelt kérdés
2009. márc. 13. 15:47
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:
58%

Morvai és Vona is nagyon "szívhezszólóan" beszél, de nem

józanul. Akkor szavazok rájuk, ha a laktanyáink dugig lesznek Mátyás fekete seregével. Akkor, majd magyarkodhatunk. Most olyan vezetésre van szükség, amelyik kivételes ösztönnel ráérez, hogy hová kell gerinctelen sunyisággal odadörgölőzni, hogy a lehetetlen helyzetünkből kisegítsen - ebből már a magunk erejéből

nem fogunk kikecmeregni.

2009. márc. 20. 18:00
 52/63 anonim ***** válasza:
94%

Jól mondja a kérdező, hogy az nem megoldás, hogy nem szavazol. Akkor ne is sírj utána hogy ki lett a győztes!

Egyébként a Jobbikra igen is megéri szavazni, mert nagyon határon vannak, hogy bejussanak-e Morvai Krisztinával most az európai parlamentbe, szóval most minden szavazat számít, de lehet hinni nekik és bízni is bennük mert jó programjuk van és normális emberekből áll a párt.

2009. márc. 24. 17:03
 53/63 anonim ***** válasza:
40%
Semmi. Sosem szavaznék nyilasokra.
2009. ápr. 5. 08:18
 54/63 anonim ***** válasza:
95%
Nekem bőven elég annyi, hogy a Jobbik Magyaroroszágon a magyar ember érdekeit nézi, és ráadásul az egyetlen ilyen párt! Hajrá Jobbik!
2009. máj. 16. 12:46
 55/63 anonim ***** válasza:
42%
Arra szavazok, hogy a jobbikos magyarkodó kis férgek lógjanak a föld felett egy méterrel. Már hatalmon voltatok egyszer 1944-ben, az nem volt elég??? A büdös qrva nyilasmagyar anyátokat!
2009. máj. 18. 06:29
 56/63 anonim ***** válasza:
51%

Nincs az az Isten hogy én egy ilyen szélsőséges,fasiszta nézeteket valló,mellüket veregető,"nagymagyarokra"szavazzak.Erre nincs kiút!Renélem nem kerülenk be a parlamentbe!A többi párt sem jobb,de egyértelműen ez a legrosszabb,ami csak létezhet.

Álszentek.Sujtásos öltöny,meg 66 magyar zászló,meg címer,meg....(majdnem mondtam valamit)Nem látjátok milyen álszentek????

2009. júl. 12. 14:49
 57/63 anonim válasza:
43%

14:49 leírta a lényeget. Én sem szavaznék soha erre a pártra. "A Jobbik egy szélsőségesen rasszista, cigányellenes, homofób, antiszemita párt."

Aki egyetért velem írja alá ezt( ha még eddig nem tette meg): [link]

Amúgymeg azt gondolom, hogy senki sem tudhatja biztosan, hogy a felmenős milyen származásúak voltak, még a jobbikosok sem, lehettek akár németek, horvátok, de akár romák is...

18/L (nem vagyok se zsidó, se roma, se homoszexuális, de szerintem senkit nem szabad elítélni a származása, a vallása, a bőrszíne, a gondolkodása, a szexuális irányultsága stb stb.......miatt)

És nyugodtan pontozzatok csak le.

2009. júl. 18. 13:43
 58/63 anonim ***** válasza:

<Az előzőhöz>

Szerintem meg ez az igazi álszentség. Ilyen szennyoldalt reklámozni?!... Te és a hozzád hasonlók sem különbek az állítólagosan "nagy-magyarkodó" Jobbikon belüli szélsőségeseknél, mert azért be kell látni, hogy vannak ilyenek is. A rasszizmust is a félelem táplálja. A "nagy-magyarkodók" rasszisták? Természetesen. De akik ellenük vannak, vagy a magyarságukat nem merik felvállalni, jobban mondva szítják a másképpen gondolkodókat, másságukat felvállaló, vagy ezekkel a beteg egyedekkel azonosuló emberek, nem rasszisták? Dehogynem. A fejekben nagy probléma van.

A magyarkodásra visszatérve, miért baj ez?

A cigányok és a zsidók verhetik a mellüket, hogy ők különbek a magyaroknál? Ők követelhetik az állítólagos holokausztjukat? A magyarság miért ne lehetne büszke arra, hogy MAGYAR, és követelhetné ki a saját holokausztját. A történelem folyamán nem kevés magyart pusztítottak el. Miért kellene szégyellni a magyarságunkat? Igenis büszkének kellene lenni rá. Egyébként a magyarság gyűjtőfogalom, nincs árja magyarság.

A történelem folyamán rengeteg nációval keveredtünk és ez a vérfrissítés nem baj.

A magyarságtudatot a fejekben és a szívekben kellene rendezni. Büszkének kellene lenni a szép nyelvünkre, kultúránkra és ezeket az értékeket meg kellene őrizni, továbbá történelmünkre is kimerem mondani, hogy büszkék lehetünk, még ha nem is olyan fényesen csillog.

Ezeket az értékeket a Jobbik felvállalja és propagálja, ez miért baj???

2009. júl. 19. 05:31
 59/63 anonim ***** válasza:

Én vagyok az előző!

Nézd,tudom sokaknak fáj sokminden.Nekem ez a véleményem,hogy álszentek.Én is szeretek magyarnak lenni,épp ezért drukkolok,hogy a Jobbik úgy tűnjön el,mint szürke szamár a ködben.Erre nincs szüksége az országnak.Kár hogy olyan sokan mellette vannak,mert csak ebben látjátok a kiutat.A halálbüntetés visszahozásának szándékáról csak most hallottam,de mélyen megdöbbentem.Ezekre voksoltok??Emberek nézzetek már magatokba?Ilyen országban akartok élni?Tudom h most se jó,én is itt élek,de ezt nem szabad tűrni!Egy pszichológiai hadviselést vetnek be ellenünk és van aki beveszi.Ne ruházzátok fel őket még nagyobb hatalommal,mert sírás lesz a vége,vagy jobban mondva sírásás,mert ha ezek kormányozni fognak a saját sírotokat ássátok meg,ha mellettük vagytok!

2009. júl. 23. 17:05
 60/63 anonim ***** válasza:
56%

Csupán néhány apróság:

-ne utáljanak valakit azért, mert pl cigánynak született

-ne gyűlöljenek embereket, mert a saját nemükhöz vonzódnak

-ne uszítsák az országot azok ellen, akik nem vallják a nézeteiket

-ne szítsák a haragot a szomszédos országokkal

-ne akarják bevezetni az abortusz ellenes törvényt (én is ellene vagyok, de ha megszüli azt a gyereket, és nem tudja felnevelni, akkor majd a Jobbik fog gondoskodni arról a gyerekről? Vagy majd Morvai Krisztina örökbefogadja?)

Másrészt tetszik pl a munkanélküliekre kiterjedő programja, és az is, hogy az állami támogatást igénylők ne pénzt, hanem utalványt kapjanak.

Ha nem lennének azok, amiket leírtam, én rájuk szavaznék!

2009. szept. 9. 18:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!