Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi kellene ahhoz, hogy a...

Mi kellene ahhoz, hogy a Jobbikra szavazz jövőre?

Figyelt kérdés
2009. márc. 13. 15:47
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:
100%
én a jobbikra szavazok..mszp,fidesz mehet az süllyesztőbe!
2009. márc. 14. 21:59
 32/63 anonim ***** válasza:
43%

"Én úgy tudom, hogy a Jobbik célja az is, hogy visszaállítsa a szabad, tényközlő sajtót, "

Hülyeség. Nekem olyan párt ne pofázzon szabad sajtóról, aki némi plusz szavazatért TV-k lerombolását ígéri jól feltüzelt híveinek. Persze mind tudjuk, hogy ez csak kampányfogás, de akkor is. A szabad sajtó nálam azt jelenti, hogy megtűröm a velem ellentétes véleményen levő sajtót is, nem azt, "hogy mindenkit eltüntetni, aki nem a mi seggünket nyalja".

A Jobbik programja nem más, mint tömény demagógia, gyakorlatilag talán 30%-ban megvalósítható, és eredménye több, mint kétséges. Majd ha letesznek az asztalra valami valódi programot, ami nem csak szépen hangzó kijelentéseket tartalmaznak, akkor megkapják a szavazatomat. A kötelező hittant felejtsék el, ezzel a fiatalok 90%-át kapásból el is riasztják a párttól. A magyarok túlnyomó többsége ma se vallásos, max népszokásból megkeresztelték, de egy sort nem olvasott még a Bibliából. A vallásszabadság az egyik legalapvetőbb emberi jog, a történelem legvéresebb időszakai pont akkor voltak, amikor a nagy hittérítések voltak. Aki hívő szabadon gyakorolhassa vallását, aki viszont nem annak is tiszteletben kell tartani meggyőződését, és nem szabad ráerőszakolni semmilyen vallást. A vallás=tiszta erkölcs szöveg már régen nem igaz. Elég csak belegondolni a katolikus papok gyerekmolesztálási ügyeire. Ugyanakkor rengeteg nem vallásos embert ismerek, és egyik se él erkölcsi fertőben, mind tisztességes ember.

2009. márc. 15. 00:12
 33/63 anonim ***** válasza:
59%

" A kötelező hittant felejtsék el, ezzel a fiatalok 90%-át kapásból el is riasztják a párttól."

gondolod, hogy a potenciális szavazóik képesek értelmezni a programot? Már ha elolvassák egyáltalán...

2009. márc. 15. 00:31
 34/63 anonim ***** válasza:
44%

Nem egy 500 oldalas napra lebontott programtervezetet várok csak valami konkrétat a "rohadtg*ciszemét multik/cigányok/zsidók" helyett. Persze akinek ennyi elég, ahhoz, hogy a Megváltót lássa bennük annak nem is kell komolyabb program, úgyis hülye lenne értelmezni:)

Azért megkérdezném Vona Gábort, hogy mégis mi a faxomból akarja magasztos programját végrehajtani, ha első lépésben elüldözné a jelenleg az adóbevételek kb 70%-át adó multikat.

2009. márc. 15. 01:28
 35/63 anonim válasza:
89%
Nekem semmi több nem kell hozzá...Rájuk fogok.
2009. márc. 15. 10:17
 36/63 anonim ***** válasza:
89%

Nekem szintén semmi!

Csak a jobbikra!

Igaz kapnak 1üres kasszát,romba döntött gazdaságot,meg gyalázott országot!

Mikor drága nagymamám 50-60évvel ezelőtt megvette első házát!

Ismerősei le flegmálták,100évesház tapasztani kell, nádas.

Ő csak annyit mondott!

De a miénk!:-)

Azóta adott a világnak:6gerinces,becsületes,segítőkész embert!

2009. márc. 15. 12:23
 37/63 anonim ***** válasza:
43%
Ilyen nem történhet.
2009. márc. 15. 14:46
 38/63 anonim válasza:
89%
Természetesen a Jobbikra fogok szavazni, és remélem, hogy bejut a Parlamentbe, hiszen az egyetlen tiszta, őszinte, becsületes párt. Tagjai mind művelt, tisztességes magyar emberek. Győzzön a Jobbik!
2009. márc. 15. 17:53
 39/63 anonim ***** válasza:
60%

Nem értek hozzá nagyon, 18 éves vagyok.

Elolvastam a programját, tetszett is meg nem is. A halálbüntetéses rész és a kötelező hittan elég furcsa volt. Amúgy csak az a bajom a halálbüntetéssel, hogy egy embernek joga van az élethez, és ne egy bírósági döntés alapján kerüljön a "bitófára", ez nem a középkor!

2009. márc. 15. 19:40
 40/63 anonim ***** válasza:
88%

Aki nem megy el szavazni, az gyakorlatilag arra voksol, hogy nincs szükség a változásra. Lehet, hogy (a két nagy párt esetét nézve) mindkettő rossz, de nem mindegy, melyik mennyire taszítja szarba az országot. Gondolom mondanom sem kell, hogy Orbánék idején nem volt ilyen a helyzet. Szóval emberek, ne csak magyarázzatok hogy elegetek van a politikából, rossz minden és üljetek tovább a feneketeken, hanem legalább annyira vegyétek a fáradtságot, hogy elmenjetek szavazni. Akik meg ezek után még mindig az mszp-re szavaznak, azok vagy elvakult emberek, akiktől a szavazati jogot is el kellene venni, vagy pedig analfabéták, akiket lefizetnek.

Egyértelmű, hogy a Jobbik a következő választásokat nem fogja megnyerni, ilyen nagy mértékben (sajnos) nem tud terjeszkedni. Azonban nagyon fontos, hogy bejussanak a parlamentbe és hallassák a szavukat. Akkor már a sajtó sem hallgathatja el a létezésüket. Úgy gondolom, igazi változást csak a Jobbik hozhat. Én mindenképen rájuk fogok szavazni, az EP választáson is és 2010-ben is. Ami számomra hatalmas öröm, hogy a baráti társaságomban is, illetve a környezetemben gyakran idegenektől is hallom, hogy szimpatizálnak a Jobbikkal. Még nincs elveszve minden. :)

Most pedig le lehet nyugodtan pontozni, ez úgyis csak a jellemtelen gyenge emberek módszere, az én véleményemen úgysem változtat semmit.

2009. márc. 15. 21:56
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!