Mi kellene ahhoz, hogy a Jobbikra szavazz jövőre?
Aki kicsikét is józanul gondolkodik, az látja mi fog történni a választásokkor.
A Fidesz hatalmas fölénnyel nyerni fog, a Jobbik pedig bejut a parlamentbe, de kb. MDF vagy SZDSZ méretű részesedéssel. A Fidesznek nem lesz szüksége rá, hogy koalíciót kössön velük, az MSZP-SZDSZ-el meg úgyse fognak összeállni, tehát lehet akármi is a programjuk, úgyse lesz alkalmuk megvalósítani.
Amúgy én rájuk fogok szavazni, ha Morvai Krisztinát elküldik az EP-be. A pártot bírom, de azt a nőt ki nem állhatom.
Igazából az a baj, hogy most is, amikor a bazinagy pöcegödör kellős közéepén állunk, még mindig az a szlogen, hogy ezek, meg azok lejáratták magukat, jöjjön most egy jobb(ik).
Talán ha elkezdenék gondolkodni, mérlegelni, utána nézni és átlátni a helyzetet, akkor tudnánk értelmes döntéseiket is hozni. De nem, pontosan ugyanazt csináljuk, mint a rendszerváltás óta folyamatosan. Néhány szlogen és egyből hurráoptimizmus. Aztán meg tüntetés, meg én nem rájuk szavaztam, meg hasonlók.
SZÁNALMAS
Úgy látom siker lett a téma.
Örömmel olvastam úgy a pozitív, mint a negatív véleményeket is. Én mint jobb oldali beállítottságú a Jobbikra fogok szavazni. Miért???
A többi párt programja is felfújt, jó ha 30-40 %-ban végrehajtható. Idáig azt hiszem a FIDESZ-é volt a legstabilabb program, kb. 80-85 %-ban sikerült 1998-2002 között megvalósítaniuk, de jött az MSZP és elkezdte a tudatos "Országrombolást". A jelenlegi FIDESZ program elég szegényre sikeredett, már amit lehet tudni belőle, így maradt számomra a Jobbik-é, ami ha legalább 50-60 %-ban megvalósítható lenne nagyon elégedett lennék.
Én a Jobbikra fogok szavazni!!!!!!!!!!!!!!!!
És nagyon remélem egyre többen fogják belátni,hogy se az mszp sem a fidesz nem ér semmit.
Igenis szükség van a változásra,de olyanra ami radikális és végre nekünk MAGYAROKNAK jó!!
Úgyhogy hajrá jobbik!!!!!!
"Idáig azt hiszem a FIDESZ-é volt a legstabilabb program, kb. 80-85 %-ban sikerült 1998-2002 között megvalósítaniuk, de jött az MSZP és elkezdte a tudatos "Országrombolást". "
1. pont a fidesz nyilatkozta annak az időszaknak az elején, hogy más a választási program és már a kormányprogram. Szerinted miért?
2. az előző ciklusban a mocskoskomcsik kissé gatyába rázták az egész költségvetést így könnyű.
3. szerinted ha olyan jók voltak, miért nem nyertek utána?
4. az egyetlen kormány aki eddig nekiállt betartani az igéreteit, az a Meggyesi-kormány volt. Meg is lett az eredménye.
5. Nem az a lényeg, hogy mennyire megvalósítható a program, hanem az, hogy mi a hatása. A jobbik programja katasztrófa Mo-nak.
Miért van mindenki lepontozva? Mindegyik válasz hasznos, az meg más kérdés, hogy nem mindegyikkel lehet egyetérteni.
Utolsónak: Én úgy tudom, hogy a Jobbik célja az is, hogy visszaállítsa a szabad, tényközlő sajtót, valamint a jogos önvédelemről szóló törvényt is "magyarbarátabbá" akarják tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!