Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi kellene ahhoz, hogy a...

Mi kellene ahhoz, hogy a Jobbikra szavazz jövőre?

Figyelt kérdés
2009. márc. 13. 15:47
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
73%

Aki kicsikét is józanul gondolkodik, az látja mi fog történni a választásokkor.

A Fidesz hatalmas fölénnyel nyerni fog, a Jobbik pedig bejut a parlamentbe, de kb. MDF vagy SZDSZ méretű részesedéssel. A Fidesznek nem lesz szüksége rá, hogy koalíciót kössön velük, az MSZP-SZDSZ-el meg úgyse fognak összeállni, tehát lehet akármi is a programjuk, úgyse lesz alkalmuk megvalósítani.

Amúgy én rájuk fogok szavazni, ha Morvai Krisztinát elküldik az EP-be. A pártot bírom, de azt a nőt ki nem állhatom.

2009. márc. 13. 21:38
 22/63 anonim ***** válasza:
41%

Igazából az a baj, hogy most is, amikor a bazinagy pöcegödör kellős közéepén állunk, még mindig az a szlogen, hogy ezek, meg azok lejáratták magukat, jöjjön most egy jobb(ik).

Talán ha elkezdenék gondolkodni, mérlegelni, utána nézni és átlátni a helyzetet, akkor tudnánk értelmes döntéseiket is hozni. De nem, pontosan ugyanazt csináljuk, mint a rendszerváltás óta folyamatosan. Néhány szlogen és egyből hurráoptimizmus. Aztán meg tüntetés, meg én nem rájuk szavaztam, meg hasonlók.

SZÁNALMAS

2009. márc. 13. 22:09
 23/63 anonim ***** válasza:
46%
egyrész nekem volt annyi eszem hogy elköltözzek abból az országból, főleg miután fletó mondta hogy ha nem tetszik el lehet menni, hát én el is mentem ezekután. másrészt, lehet azt mondani hogy a politikusok mind egyformák, de soha senki nem csinált olyan dolgokat mint a gyurcsány ferenc, én beismerem hogy mindenkinek voltak ütős dolgai, de az hogy "jaj úgy is mindegyik egyforma" az azért erős túlzás!
2009. márc. 13. 22:16
 24/63 anonim ***** válasza:
95%

Úgy látom siker lett a téma.

Örömmel olvastam úgy a pozitív, mint a negatív véleményeket is. Én mint jobb oldali beállítottságú a Jobbikra fogok szavazni. Miért???

A többi párt programja is felfújt, jó ha 30-40 %-ban végrehajtható. Idáig azt hiszem a FIDESZ-é volt a legstabilabb program, kb. 80-85 %-ban sikerült 1998-2002 között megvalósítaniuk, de jött az MSZP és elkezdte a tudatos "Országrombolást". A jelenlegi FIDESZ program elég szegényre sikeredett, már amit lehet tudni belőle, így maradt számomra a Jobbik-é, ami ha legalább 50-60 %-ban megvalósítható lenne nagyon elégedett lennék.

2009. márc. 14. 07:31
 25/63 anonim ***** válasza:
95%

Én a Jobbikra fogok szavazni!!!!!!!!!!!!!!!!

És nagyon remélem egyre többen fogják belátni,hogy se az mszp sem a fidesz nem ér semmit.

Igenis szükség van a változásra,de olyanra ami radikális és végre nekünk MAGYAROKNAK jó!!

Úgyhogy hajrá jobbik!!!!!!

2009. márc. 14. 07:37
 26/63 anonim ***** válasza:
34%

"Idáig azt hiszem a FIDESZ-é volt a legstabilabb program, kb. 80-85 %-ban sikerült 1998-2002 között megvalósítaniuk, de jött az MSZP és elkezdte a tudatos "Országrombolást". "

1. pont a fidesz nyilatkozta annak az időszaknak az elején, hogy más a választási program és már a kormányprogram. Szerinted miért?

2. az előző ciklusban a mocskoskomcsik kissé gatyába rázták az egész költségvetést így könnyű.

3. szerinted ha olyan jók voltak, miért nem nyertek utána?

4. az egyetlen kormány aki eddig nekiállt betartani az igéreteit, az a Meggyesi-kormány volt. Meg is lett az eredménye.

5. Nem az a lényeg, hogy mennyire megvalósítható a program, hanem az, hogy mi a hatása. A jobbik programja katasztrófa Mo-nak.

2009. márc. 14. 07:56
 27/63 anonim ***** válasza:
40%
én már 4-szer szavazhattam a parlamanti- és 4-szer az önkormányzati választásokon. semmi nem történt csak arról szavaztunk,hogy épp ki tömje tele a zsebét!!!! azonkívül kb20-év alatt eljutottunk oda,hogy nem lehet zsidózni,cigányozni,és most már hangosan véleményt nyilvánítani(persze ez más körülmények között nem lenne baj) szóval ezek a vívmányaink. én azon gondolkodom el se megyek,mert minek ezért? inkább ha szép idő lesz kirándulok a családommal. azt legalább nem veheti el tőlünk senki!!! és nem kell jönni a jogokkal és kötelezetségekkel senki 20-év volt rá mindenkinek,hogy bizonyítson hát,nem sikerült. felőlem el mehet az összes a jó k.r.va. annyába úgy ahogy van
2009. márc. 14. 08:34
 28/63 anonim ***** válasza:
44%
ja és a kérdésre: isteni csoda (az előző)
2009. márc. 14. 08:35
 29/63 A kérdező kommentje:

Miért van mindenki lepontozva? Mindegyik válasz hasznos, az meg más kérdés, hogy nem mindegyikkel lehet egyetérteni.

Utolsónak: Én úgy tudom, hogy a Jobbik célja az is, hogy visszaállítsa a szabad, tényközlő sajtót, valamint a jogos önvédelemről szóló törvényt is "magyarbarátabbá" akarják tenni.

2009. márc. 14. 10:10
 30/63 anonim ***** válasza:
70%
értem a céljaikat,de amíg itt nem kezd el vér folyni és nem öntünk tiszta vizet a pohárba,és a bűnösök nem lesznek megbüntetve addig akárki mondhat akármit azok csak szavak lesznek amiket elfúj a szél .vér meg nem fog folyni soha mert egy faszari "nemzet" vagyunk. itt megoldás talán az lenne ha felosztanánk az országot annyi részre ahány párt van és mindenki élne boldogan a saját világában.
2009. márc. 14. 11:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!