Mi kellene ahhoz, hogy a Jobbikra szavazz jövőre?
19:40-esnek, aki szerint a halálbüntetés "furcsa", mert minden embernek joba van az élethez...
Kérdem én, annak a kislánynak, akit novemberben meggyaláztak majd megöltek, nem volt joga az élethez? De. Mégis elvették tőle. Annak az idős asszonynak, akit szintén meggyaláztak, levágták a lábát és baltával széthasították a fejét, nem volt joga az élethez? De. Mégis elvették tőle is.
Nem kell minden piti ügyet halálbüntetéssel jutalmazni természetesen, de ha bebizonyosodik, hogy valaki gyilkosságot követ el, a büntetése legyen ugyanaz, mint az általa elkövetett bűn: halál. Ha ő nyugodt szívvel elveheti mások életét nem törődve azzal, hogy "az élethez mindenkinek joga van", akkor az ő esetében miért kellene ezt figyelembe venni?
nekem nem sok
én csak azt nem értem, ha a jobboldalról van szó, miért mindenkinek Orbán Viktor jut eszébe? hol van már ő attól! a magyar politikai elit nem Orbán és Gyurcsány kettőséből áll, ezt jó lenne már végre felfogni némely embereknek.
ha jobboldali vagy akkor fideszes, úgy utálom ezt a gondolkodásmódot.
"csak azt nem értem, ha a jobboldalról van szó, miért mindenkinek Orbán Viktor jut eszébe?"
Pedig egyszerű: "Viktor-Viktor" megmondta, hogy "egy tábor egy zászló", és hogy a "Fidesztől jobbra nem fog hagyni létezni egy pártot se". Ezek után valóban sokan gondolhatják, hogy a Jobbik csak a Fidesz által pénzelt szervezet, aki segít begyűjteni a radikálisabb jobboldali szavazatokat.
Utolsó hozzászólóhoz: Kérlek, idézz Krisztinától bármilyen gyűlöletkeltőt.
Én nagyon drukkolok, hogy bejusson az EP-be..hajrá magyarok!
Cigánybűnözés, STOP.
Jobbikra szavazom.
A 18 évesnek. :)
A halál szerintem is borzalmas, én sem tudok bántani még egy állatot sem. De ha szerinted a pedofilok megérdemlik a halált, akkor nem járna ki jogosan annak is, aki gyilkolt? Elvette egy ember életét és gyógyíthatatlan fájdalmat okozott a családjának, barátainak, ismerőseinket. Szerinted a pedofilok is megérdemlik. A pedifília egyesek szerint betegség. Én ezért személy szerint nem büntetnék halállal, de azért olyan módszert alkalmaznék, amitől egy életre elmegy a kedve gyerekek molesztálásától.
A halálbüntetés visszaállítását mindenféleképpen támogatom. Talán már csak a hírétől is csökkenének a gyilkosságok. Az már egy másik kérdés, hogy a 21. században belépve az EU-ba, eléggé lehetetlennek tűnik. De egyszer, egy normálisabb bilágban hátha....
Amúgy én is 18 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!