Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek a romákról?

Mi a véleményetek a romákról?

Figyelt kérdés
2011. máj. 15. 20:14
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
97%

"Aki itt fikázza őket az nem nagyon járt még gyárban vagy üzemben.

6 munkásbuszból 4 csak romákkal van tele, az építkezések szintén.

Én kevés fehérembert láttam még júliusban utat építeni, vagy vonatsineket krampácsolni..."

Mindenki járt már gyárban, stb... És az útjavító munkások sem romák, errefelé nem. Te valószínűleg 1 tündérkertben élsz.

Ha megnéznéd a mélyét a dolgoknak, azért dolgozik tefeléd sok roma, mert a munkavállaló utánuk rengeteg zsét kap (mert 2 vagy 3 H-s), a magyar embert meg semmibe veszik, ha nem kapnak utánuk pénzt.

Ezek 10 gyereket hoznak világra= 10 segély, a felét otthonba adják, majd kiveszi az 5 gyereket a szomszédja, és az a szomszédjának +5 segély. És aki otthonba adta a sajátját, szintén kivesz onnan párat, és a gyerekét is látja( a szomszédban) és pénze is van.

Errefelé kétkezi munkások között romát nem látni, pedig itt Borsodban aztán rengeteg van.

Sajnos csak elvétve akad közöttük tisztességes és iparkodó. Azért ilyet is ismerek (és tisztelet nekik). Persze a magyarok sem tökéletesek, de a tetteik alapján ítélve azért a barnák sokkal rosszindulatúbbak és kisemmiző pénzsóvárok.

Nem tudom te hol laksz, valószínűleg kulturáltabb helyen, de Borsodban ahol a többség szegény mégis ők lopnak (sokkal) többet. Pedig a magyarnak is lenne oka rá. De van egy tartás a magyarokban, ami a romákban is lehetne. De azok csak hőbörögni tudnak, meg sajnáltatni magukat, de inkább a többit nem írom.

Ja, még 1: A cigánygyerek a 3as átlagnál is kap ösztöndíjat, de a magyar kitűnővel is alig (saját tapasztalat). Az meg, hogy miből van mindnek Mercije, más kérdés, a többség szintén nem tisztességes úton gyűjti rá a pénzt.

2011. máj. 22. 13:31
 22/32 anonim ***** válasza:
19%
előző ha ezeket papíron is tudod bizonyítani, én vállalom a bírósági peredet, ellenben ha ezek csak hazugságok akkor szégyelld magad.
2011. máj. 22. 13:45
 23/32 anonim ***** válasza:
95%
Nem kell papiron bizonyitani!!! Mindenki tudja hogy sajnos igy van! Én is borsodi vagyok.
2011. máj. 22. 14:04
 24/32 anonim ***** válasza:
15%
én nem tudom... kérlekalással
2011. máj. 22. 14:06
 25/32 anonim válasza:
97%

nem tudom érdemes e pénzt és időt fektetni a romák felzárkóztatásába és beilleszkedésükbe

nem tartom magam rasszista embernek, de őket elítélem mert rosszak a tapasztalataim sajna

2011. máj. 22. 14:10
 26/32 anonim ***** válasza:
80%

Nem szégyellem magam, az igazságon nem fogok szégyenkezni. És igenis megvédem magam, ha úgy alakul, ha kell papírral, ha kell papír nélkül.

Még valami: A kissebbség úgy szaporodik, hogy pár éven belül a hazánkban mi magyarok leszünk kevesebben.

2011. máj. 22. 14:13
 27/32 anonim ***** válasza:
15%
Az olyan érdekes amikor egy alkalmatlan, önrendelkezéseiben mindig belebukó nép, amely alapból korrupt, érdeklesö és lopos (amire jó példa a magyarok ne lopjatok feliratok minden boltban Bécsben a 80-as években)fikázza a testvéreit.
2011. máj. 24. 08:57
 28/32 anonim ***** válasza:
51%
Megpróbálom őket megérteni. Annyi biztos, ha roma lennék és gyerekeim lennének azért harcolnék, hogy csupa roma iskolába járassam őket. Nem tudnám elviselni, hogy megalázzák őket. Tehát én csinálnám a szegregációt. Csak roma iskola, ovoda, bölcsöde stb. Természetesen roma nevelőkkel és tantestülettel. Szerintem hatalmas fejlődésen mennének keresztül saját nevelésük által.
2011. máj. 24. 17:51
 29/32 anonim ***** válasza:
96%

"6 munkásbuszból 4 csak romákkal van tele, az építkezések szintén."

Bruhahahah...

10 börtönből 9 velük van tele..

2011. máj. 24. 19:59
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
Utolsónál a pont!
2011. máj. 26. 23:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!