Mi a véleményetek a romákról?
"A Fidesz bennük látja a jövőt."
Ez tévedés, ugyanis a Fidesz csak a múlttal foglakozik. Azt is jövővé akarja tenni :D
Aki itt fikázza őket az nem nagyon járt még gyárban vagy üzemben.
6 munkásbuszból 4 csak romákkal van tele, az építkezések szintén.
Én kevés fehérembert láttam még júliusban utat építeni, vagy vonatsineket krampácsolni...
Őszintén? Nem dolgoznak, de nem is akarnak dolgozni. A gyerekiket okosan! a magyarorszégi életre nevelik:
,,Gyermekem, ne dolgozzál, csak csináld a sok pulyát, mert ez az állam fogyatkozik emberben, és minket becsül meg a sok segélyel. Nem érdemes dolgoznod, mert aki dolgozik, annak a nyugdíját veszik el, attól veszik el az állásátm azt adóztatják meg, azért, hogy nekünk legyen belőle segély. Fiam, ha élni akarsz, csináld utánam, amit én!"
És nem igazuk van? Élvezik az életet, énekelnek, mulatnak, mert van miből. Persze ez a mi dolgozó magyarok szemszögéből nem jó...egy kicsit sem. Na de hát ilyen ez az ország. Az én szüleimet is kifosztották rendesen, mind2-en el fogják valszeg veszíteni 1 éven belól az állásukat, pedig 3-4 diplomájuk van!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!