Mi a véleményetek a romákról?
Könnyebb lenne az életem nagyon sok roma nélkül...
Persze van rendes roma ember is.Volt osztálytársam középiskolában pl ilyen volt..
Az a véleményem, hogy kihasználják a lehetőségeket, amiket elébük raktak. Mint ahogy a legtöbb ide írogató is megtenné. Vagy ti dolgoznátok, ha segélyből is remekül lehetne élni? Egy fenét. Csak sajna ők a kisebbség, és pár jogvédő jó alaposan elmagyarázta nekik, hogyha kiabálnak, és rasszizmust sikoltanak, akkor abból jól meg lehet élni. A szép fehér magyarember éppen ugyanígy kihasználná. Sőt, nézzük meg a politikusainkat: szinte egyik sem roma, aztán nagyságrendekkel többet lopnak 300-an, mint az összes roma az egész országban. Aztán mégis csak a cigányokat akarják kiirtani, a politikusokat nem...
A gyűlölködésre jól lehet játszani, és a romákat remekül ki lehet használni erre a célra.
inkább nem írom le, mert kibannolnak örökre innen.
egy kicsit kultúráltabban megfogalmazva azonban le tudom írni :
össze kellene gyűjteni az összeset, és egy szigetre száműzni őket, mindenki mástól távol . aztán ott el lehetnének.
Senkit nem szoktam a származása alapján megítélni.
A tettei alapján döntök. Ha bűnöző, akkor gyűlölni fogom (még a megélhetési bűnözőt is, mert jelen helyzetben ez egy eléggé "furcsa" fogalom)
Ha azonban rendes becsületes, jóravaló ember, akkor pozitívabban állok hozzá én is. (imádni senkit nem szoktam a családomon kívül.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!