Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek a romákról?

Mi a véleményetek a romákról?

Figyelt kérdés
2011. máj. 15. 20:14
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
44%
Úgy kollektíve mi lenne? Emberek.
2011. máj. 15. 20:15
 2/32 anonim ***** válasza:
86%
Egy kis részük ember,( nagy része viszont közelebb áll a majmokhoz, kivéve, ha lopási technikáról van szó, mert abban fantasztikusak), de többségük sajnos lop, csal, és nem dolgozik.
2011. máj. 15. 20:19
 3/32 anonim ***** válasza:
95%

Könnyebb lenne az életem nagyon sok roma nélkül...

Persze van rendes roma ember is.Volt osztálytársam középiskolában pl ilyen volt..

2011. máj. 15. 20:20
 4/32 anonim ***** válasza:
88%
Hadd ne mondjam...
2011. máj. 15. 20:20
 5/32 anonim ***** válasza:
91%
Ha leírnám, attól félek, kitiltanának a gyk-ról.
2011. máj. 15. 20:22
 6/32 anonim ***** válasza:
40%

Az a véleményem, hogy kihasználják a lehetőségeket, amiket elébük raktak. Mint ahogy a legtöbb ide írogató is megtenné. Vagy ti dolgoznátok, ha segélyből is remekül lehetne élni? Egy fenét. Csak sajna ők a kisebbség, és pár jogvédő jó alaposan elmagyarázta nekik, hogyha kiabálnak, és rasszizmust sikoltanak, akkor abból jól meg lehet élni. A szép fehér magyarember éppen ugyanígy kihasználná. Sőt, nézzük meg a politikusainkat: szinte egyik sem roma, aztán nagyságrendekkel többet lopnak 300-an, mint az összes roma az egész országban. Aztán mégis csak a cigányokat akarják kiirtani, a politikusokat nem...

A gyűlölködésre jól lehet játszani, és a romákat remekül ki lehet használni erre a célra.

2011. máj. 15. 20:23
 7/32 anonim ***** válasza:
42%
Vigyázzatok a kollektív általánosítással, mert olyan partikhoz vezet, mint amit Hitler rendezett Európában.
2011. máj. 15. 20:25
 8/32 anonim ***** válasza:
74%

inkább nem írom le, mert kibannolnak örökre innen.

egy kicsit kultúráltabban megfogalmazva azonban le tudom írni :

össze kellene gyűjteni az összeset, és egy szigetre száműzni őket, mindenki mástól távol . aztán ott el lehetnének.

2011. máj. 15. 20:27
 9/32 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem ezt nem kell kérdezni, mert minden embernek biztos volt már konfliktusa velük de ha mégse akkor sem kell bemutattni őket. Egy igénytelen anticociális nép. De van a gazdagabbik fajta is no azok már egy fokkal kúltúráltabbak.
2011. máj. 15. 20:27
 10/32 anonim ***** válasza:
72%

Senkit nem szoktam a származása alapján megítélni.

A tettei alapján döntök. Ha bűnöző, akkor gyűlölni fogom (még a megélhetési bűnözőt is, mert jelen helyzetben ez egy eléggé "furcsa" fogalom)

Ha azonban rendes becsületes, jóravaló ember, akkor pozitívabban állok hozzá én is. (imádni senkit nem szoktam a családomon kívül.)

2011. máj. 15. 20:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!