Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ön szerint mennyire fog...

Ön szerint mennyire fog megmaradni a köznyelvben Moszkva tér? Hányan fogják Széll Kálmánnak hívni a jövőben?

Figyelt kérdés
2011. máj. 14. 23:21
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Én se nézek TV-t már egy jó ideje, mégis tudomást szereztem róla. Lehet le kéne húznod a papírzacskót a fejedről.
2011. máj. 15. 00:34
 12/25 anonim ***** válasza:
79%

"Én nem lennék büszke a tájékozatlanságomra."

Én meg arra nem lennék büszke, hogy a rendelkezésünkre álló állami pénzt olyan hihetetlen fontosságú dolgokra fordítjuk, hogy köztereket nevezünk át, amikor már évek óta szarakodunk a 4-es metróval és lassan lázadások lesznek a nyugdíj meg az adók miatt.

Amúgy meg én a helyedben arra nem lennék büszke, hogy nézem azt a szar TV-t, Alekoszt és barátait. Teljesen vaknak kell lenni ahhoz, hogy valaki ezen a szinten ne lássa meg, mekkora agymosás megy.

2011. máj. 15. 00:38
 13/25 anonim ***** válasza:
11%
Alekosz mondta be, hogy átnevezik a teret? :D:D
2011. máj. 15. 00:39
 14/25 anonim ***** válasza:
37%
Mi van? Miről beszélsz, elmentek otthonról? Mondtam én, hogy büszke vagyok az átnevezésre? És hogy jön ide Alekosz? Tán ő lett az új hírolvasó? Amikor legutóbb láttam még feleséget keresett, de nem hiszem, hogy ott a Moszkva tér a téma. Csak megsúgom: nemcsak tévéből lehet tájékozódni. Óriási agymosás megy tényleg, akkor védekezzünk azzal, hogy atombunkerbe megyünk és elszigeteljük magunkat a külvilágtól!
2011. máj. 15. 00:46
 15/25 anonim ***** válasza:
Ki az a Széll Kálmán?! Talán valami olyan lenne, amiről könnyű megjegyezni, meg ismerik sokan.
2011. máj. 15. 08:37
 16/25 anonim ***** válasza:
85%

sehányan

arról nem is beszélve, hogy ha leváltják a Fideszt, akkor valószínűleg visszanevezik.

2011. máj. 15. 11:31
 17/25 anonim ***** válasza:

A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 00:38

Ugye tisztában vagy vele, hogy nem csak az ertéel, meg a tévékettő és tsai létezik?

2011. máj. 15. 11:33
 18/25 anonim ***** válasza:

én úgy 5-10 évre saccolnám

ma már kevesen hívják Felszabnak a Ferenciek terét,

még kevesebben Dimitrov tér a Fővám teret

Andrássy út, Oktogon is mára bevett név, nem is emlékszem mi volt az Andrássy már

2011. máj. 15. 12:09
 19/25 anonim ***** válasza:
10%
Népköztársaság út volt az Andrássy. És azért mert néhány őskomcsi nyugdíjas felszabterezik, még nem mondhatjuk, hogy az új nevek nem terjednek el.
2011. máj. 15. 12:13
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha már ennyire rühelljük az orosz múltunkat, akkor a hússalátát is át kellene keresztelni, mert ha netalán tán evés közben eszembe jut rám jöhet a nevétől a hányinger nem ? A fene a gusztusunkban. Nagy az Isten állatkertje.
2011. máj. 15. 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!